CAST bezoeken

Ben je retailer en ben je op zoek naar leuke (nieuwe) merken? Kom dan langs bij CAST! 

Ontdek onze showrooms

CAST is gevestigd in het centrum van Nederland en hét handelsplatform voor schoenen, sport en mode. Met een vast aantal inkoopdagen kun je als inkoper ieder inkoopseizoen terecht om de nieuwe en doorlopende collecties te bekijken en in te kopen op voororder of uit voorraad. CAST presenteert zich als een modern indoor- centrum en heeft een oppervlakte van 20.000 m2. Gezamenlijk presenteren de vertegenwoordigingen van binnen- en buitenlandse fabrikanten, agenten, importeurs en groothandelaren in 100 showrooms een internationaal aanbod van meer dan 500 merken.

Openingstijden
CAST is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17.00 uur.
Tijdens open dagen (09.00 - 17.00 uur) zijn alle showrooms geopend en kun je zonder afspraak leveranciers bezoeken. Op andere dagen is het raadzaam vooraf een afspraak te maken of de interactieve plattegrond te controleren om er zeker van te zijn dat de leveranciers aanwezig zijn.

Interactieve plattegrond
Bekijk onze interactieve plattegrond om te bekijken welke showrooms op dit moment geopend zijn.

Beurzen & Events
CAST huisvest niet alleen permanente exposanten maar organiseert ook elk seizoen beurzen waaraan gastexposanten deelnemen. De data waarop er beurzen en evenementen plaatsvinden kun je bekijken in het openingsprogramma.

Wil jij jouw merk(en) extra in de kijker zetten? Bekijk dan de mogelijkheden voor deelname aan (één van) onze segmentdagen.

Segmentdagen
Per seizoen organiseert CAST verschillende segmentdagen. Tijdens deze dagen ligt de focus op één specifiek segment. Naast de vaste exposanten kun je deze dagen ook gastexposanten bezoeken die zich richten op de specifieke productgroep. Segmentdagen die CAST organiseert zijn: de Schoenendagen, Goods (Lederwarendagen), Comfortable Fashion Days, de Dag van de Schoenmaker en de Experience Day. 

PREVIEW 
PREVIEW is sinds juli 2020 een initiatief van CAST in samenwerking met enthousiaste mode-agenturen. Inmiddels zijn er al zes succesvolle herenedities geweest en vond in 2023 de eerste dameseditie plaats en in 2024 de eerste kidseditie. Met het organiseren van deze mode ‘voorkijk’ dagen slaat CAST een nieuwe weg in om Nederlandse inkopers in de mode met nieuwe collecties te inspireren. Meer informatie: www.cast.nl/preview.

STREETVIEW
Op 29 januari 2024 vond de eerste editie van STREETVIEW plaats. Middels dit event biedt CAST een platform voor het groeiende mode segment voor Street & Leisure fashion. Meer informatie: https://cast.nl/streetview

BrandPortal
Naast het fysiek bezoeken van CAST en onze aangesloten merken is het ook mogelijk om voor, tijdens of na jouw bezoek online te oriënteren op de BrandPortal van CAST. Dit online platform biedt jou als retailer de mogelijkheid om laagdrempelig te oriënteren bij verschillende merken. Bekijk online een greep uit de nieuwste collecties en neem gemakkelijk contact op.  

Registratie & toegang
CAST is uitsluitend toegankelijk voor geregistreerde retailers. Indien je gegevens nog niet bekend zijn bij CAST kun je je aanmelden bij de receptie of online een account aanmakenEnkel bezoekers met een geldig KVK-nummer + schoenen, sport & modebranche krijgen toegang.

Download de app

Haal nóg meer uit je bezoek met de CAST-app.

  • Inchecken bij je bezoek aan CAST met één druk op de knop
  • Altijd en overal toegang tot alle exposantengegevens
  • Profiteer van leuke voordelen
  • Gemakkelijk de interactieve plattegrond bekijken via je telefoon en zien wie er aanwezig zijn

AppstorePlaystore

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...