Vergaderen

Vergaderen in het centrum van Nederland

CAST ligt in het hart van het land gelegen aan de A2. Gemakkelijk te bereikbaar en goede parkeermogelijkheden. CAST telt drie verdiepingen met ±150 vaste showrooms die op seizoensgebonden wijze producten in een B2B-omgeving verkopen en dát maakt het een unieke locatie voor het geven van bijvoorbeeld een vergadering, training, lezing of collectie dag.

Ben jij op zoek naar een unieke vergaderruimte? We helpen je graag met het creëren van een passend evenement op basis van doelgroep, doelstelling en budget. 

Wil jij een collectiedag organiseren in onze gastexpo, een presentatie geven in de bistro of plenaire sessies in verschillende ruimtes? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Zien is geloven en daarom nodigen we je graag uit om bij ons langs te komen zodat we je alle ruimtes kunnen laten zien en jezelf de bijzondere ruimtes midden in ons centrum voor schoenen, sport en mode kunt ervaren. Kom snel langs voor een rondleiding en laat je verbazen. Neem contact op met Nikki de Gier via info@cast.nl of bel +31(0)30 603 7233

dsc-0254.jpg

Premium Room:

Onze premium room is echt een multifunctionele ruimte. Met groepen van 2 tot 150 personen ben je welkom voor alle soorten meetings: een vergadering, workshop, seminar, presentatie, brainstormsessie, netwerkborrel en ga zo maar door. Uiteraard bieden we een grote variatie aan uitstekende cateringopties. Deze ruimte heeft een oppervlakte van 254 m2.

Ruimte huren?

Contact

585x515-fotostudio-coronaproof.jpg

Foto studio:

De fotostudio is een grote ruimte van 4 meter hoog en een achterwand van 7 meter breed. In deze ruimte is veel daglicht. Er kan gebruik gemaakt worden van een daglichtset (1875w) en reflectoren.

De ruimte beschikt over een keuken, tafels en stoelen voor bijvoorbeeld een vergadering of lunch. Kleed- en visagieruimtes zijn ook aanwezig. Deze ruimte heeft een oppervlakte van 180 m2

Ruimte huren?

Contact

img-1866.jpg

Vergaderzaal:

In de vergaderzaal houd je in alle rust en beslotenheid je bespreking of brainstorm. Er zijn verschillende soorten zaalopstellingen mogelijk. Deze ruimte is voorzien van alle gemakken voor vergaderingen en presentaties tot maximaal 30/40 personen. Deze ruimte heeft een oppervlakte van 64 m2.

Ruimte huren?

Contact

bistro-website.png

Bistro:

De bistro is een sfeervolle ruimte voor een kleine presentatie, lunch of borrel. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk. Deze ruimte heeft een oppervlakte van 112 m2.

Ruimte huren?

Contact

585x515-middenplein.png

Middenplein:

Het middenplein/atrium leent zich prima voor een (koffie)ontvangst, lunch, diner of borrel. Deze ruimte is geheel naar uw wensen in te richten (keuze uit statafel of zittafels). * Enkel beschikbaar buiten het beursseizoen. Deze ruimte heeft een oppervlakte van 179 m2.

Ruimte huren?

Contact

585x515-480.png

Room 480:

Deze witte ruimte is geschikt om een presentatie te geven. Er is veel daglicht aanwezig. De ruimte heeft een oppervlakte van 180 m2.

Ruimte huren?

Contact

zwarte-ruimte.jpg

Zwarte ruimte:

Deze ruimte is geschikt voor exposities en collectiepresentaties. Er zijn verschillende presentatieboxen beschikbaar waarop je je producten kunt tentoonstellen. De totale oppervlakte van deze ruimte is 175 m2.

Ruimte huren?

Contact

foto-wit-nieuw.jpg

Witte ruimte

(Groot):

Deze ruimte is de perfecte plek voor collectiepresentaties en exposities. Je kunt gebruik maken van onze verschillende presentatieboxen en units (keuze uit wit of zwart). Deze ruimte heeft een oppervlakte van 329 m2.

Ruimte huren?

Contact

witte-ruimte.jpg

Witte ruimte:

Deze ruimte is geschikt om een presentatie voor een grote groep te geven. In deze zaal is ruimte voor maximaal 100 personen. Beamer en geluid kan door ons geregeld worden. Ook kunnen hier exposities en collectiepresentaties gegeven worden. Deze ruimte heeft een oppervlakte van 142,5 m2.

Ruimte huren?

Contact

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...