Must see showrooms

afbeelding
Must see showrooms
16 augustus 2017

De afgelopen maanden is er veel gebeurd in C.A.S.T. We mochten veel nieuwe merken verwelkomen en veel showrooms ondergingen een prachtige metamorfose dankzij de nieuwe bewoner. Hieronder een overzicht van alle wijzigingen in het centrum.

 

Het Schoenenplatform & the Right Size

 
image

 

Het Schoenenplatform en vakblad the Right SIZE heten merken en retailers welkom om collecties te fotograferen en vragen te stellen aan retailstrateeg Ad van Antwerpen. Ook The right SIZE magazine is hier op te halen.

Showroom 250 | rood | niveau 1

Shoes & News

 
image

De merken Rapisardi en TheFlexx hebben sinds dit seizoen een prominente plek op niveau 1 bij de roltrappen! De prachtige showroom heeft één eyecatcher wand, bedekt met elastieken die het merk zo typeert. Het is zeker een bezoek waard!

Showroom 255 | geel | niveau 1 

Sioux

 
image

De Hooijer Groep heeft al geruime tijd een zwak voor Sioux. Toen ze het merk konden overnemen twijfelden ze dus ook geen moment. De nieuwe showroom van Sioux ademt het DNA van het merk, met de indiaan en enkele kayaks als middelpunt. 

Showroom 093 | groen | niveau 0

Mephisto

 

image

Shoe Support BV nam per 1 augustus de vertegenwoordiging van Mephisto over. De kans om voor het wereldmerk Mephisto te mogen werken, brachten Natalie en Stephan tot de oprichting van Shoe Support.

Showroom 378 & 251 | rood | niveau 1

SABU

 
image

SABU Schoen & Marketing B.V.  zet een nieuwe divisie voor Nederland en België. Ze ondersteunen hen met een uitgebreid dienstenpakket en permanente verzorging en advisering van de partners in business. In C.A.S.T. is een clubhuis ingericht. Lees meer

Showroom 504 | groen | niveau 2

Wendel

 
image

De showroom van Wendel/Marco Tozzi heeft een opfrisser gehad. De muren zijn donkerder en de verlichting is aangepast. Hierdoor krijgt de showroom een luxere uitstraling en komen de schoenen nog meer tot hun recht!

Showroom 294 | groen | niveau 1

Beerens&Shoes

 
image

Beerens&Shoes zat de afgelopen maanden niet stil. Hij verhuisde naar een prachtige showroom en richtte deze meteen in met een nieuw merk: DKODE. Een bezoek aan deze showroom is een echte aanrader, al is het alleen maar al voor de give-away ;) Lees meer.

Showroom 039 | rood | niveau 0

Royal Noble Shoes

 
image

Royal Noble Shoes is een nieuwe aanwinst in C.A.S.T. Het merk heeft zowel een dames- als herencollectie. De herencollectie onderscheidt zich met name door prachtige geklede schoenen met bijzondere bewerkingen of prints. 

Showroom 384 | geel | niveau 1

Frankie4

 
image

Frankie4 is een Australisch label en het geesteskind van een podoloog en fysiotherapeut. Het merk is bekend in Australië en Nieuw-Zeeland en timmert nu aan de weg in Europa. Onno en Fieke Mallant nemen deze taak op zich. Lees meer

Showroom 241 | geel | niveau 1

Ponche

 
image

Vanaf dit inkoopseizoen biedt Alphan Melik naast herenschoenen ook een vrouwencollectie aan onder de naam Ponche. Dit nieuwe label richt zich ook op vrouwen met een ‘passie voor hippe schoenen’. De collectie loopt van sneakers tot pumps en espadrilles. 

Showroom 303 | geel | niveau 1

Nyon

 
image

In 2012 ontdekte David Schaap hoe de retailers inkopen: met veel papier en mappen. Hij ontwikkelde met Nyon in 2013 de OrderWriter: een inkoop-app die inkopen eenvoudig maakt. Jaren later heeft de OrderWriter al meer dan 100 aangesloten retailers in de Benelux.

Pop-up 06 | groen | niveau 2

Inuovo/Macarena

 
image

In pop-up 02 kunt u de nieuwe merken Inuovo en Macarena bekijken. Two Be vertelt u graag alles over de dames- en herencollecties. 

Pop-up 02 | groen | niveau 2

Perks

 
image

Het Portugese merk Perks van Fábira de Calcado Evereste ontwikkelt dames- en herencollecties van hoge kwaliteit. Het merk onderscheidt zich door handgemaakte details en opvallende finishes. 

Pop-up 05 | groen | niveau 2

HUB

 
image

De showroom van HUB is voorzien van een nieuwe houten vloer en dat geeft meteen een hele andere uitstraling! Neem een kijkje in de industriele showroom van HUB tijdens BrandNew of Buy&Bloom!

Showroom 436 | rood | niveau 2

Tielen Agenturen

 
image

Arjen Tielen startte afgelopen maanden zijn agentschap 'Tielen Agenturen'. Hij blijft het bekende gezicht van Rohde en voert daarnaast een nieuw merk: Fischer. Bij zoveel veranderingen in één seizoen hoort uiteraard een vernieuwde showroom!

Showroom 052 | rood | Niveau 0