Nyon kiest voor C.A.S.T.

afbeelding
06 september 2017

Als Centrum voor Accessoires, Schoenen en Tassen zijn wij er voor leveranciers en retailers uit deze branches. Door iedereen bij elkaar te brengen, vergemakkelijkt het verkopen en inkopen. Start-up bedrijf Nyon deelt deze visie en ontwikkelt software die het inkopen overzichtelijk maakt. Nyon besloot om zich te vestigen in CAST: dé plek waar retailers en merken zich bevinden tijdens het inkoopseizoen. Per 1 augustus zijn zij dan ook de trotse eigenaar van pop-up 06.

"Door betere samenwerking tussen retailer en leverancier wordt veel werk bespaard, beter ingekocht en de kans op hogere doorverkopen vergroot. Samenwerken wordt steeds belangrijker en daarom willen we zoveel mogelijk leveranciers en retailers aansluiten. We kiezen voor C.A.S.T. omdat we zo dichtbij de merken en retailers zijn en makkelijk afspraken kunnen maken met hen", aldus CFO Alies ter Kuile.

image

OrderWriter

Met de OrderWriter inkoop-applicatie voer je orders en artikelen in op de iPad en maak je direct foto's. De OrderWriter zet dit door naar het backoffice ERP-systeem zodat het invoeren achteraf niet meer nodig is. U heeft continue visueel en financieel overzicht: er is geen rekenmachine meer nodig! 

 

FashionExchange

FashionExchange is technologie die de retailer en leverancier ondersteunt met het uitwisselen van data. Retailers hoeven niets meer in te voeren, maar selecteren artikelen uit de catalogus van de leverancier op de OrderWriter app. Vervolgens helpt FashionExchange de retailer én leverancier door EAN barcodes, salesgegevens en voorraadgegevens uit te wisselen. Zo kunnen zij nóg beter samenwerken. 
image

 

Meer weten over Nyon en de mogelijheden met OrderWriter en FashionExchange? Bezoek ze dan op pop-up 06 op de 2e verdieping