DNA neemt verkoop in eigen beheer

afbeelding
10 september 2017

Schoenenmerk DNA werd enige tijd vertegenwoordigd door Fros International maar sinds het SS18-seizoen is de verkoop in eigen beheer. Vanaf heden heeft het merk een eigen showroom in C.A.S.T. 

DNA is een Nederlands merk. Het hoofdkantoor en de logistiek zijn dan ook in Nederland gevestigd. Meggy Boom en Dorenda van de Ven zijn sinds dit seizoen verantwoordelijk voor de verkoop in Nederland.

image

DNA is in staat om internationale modetrends te vertalen naar een eigen design met een herkenbaar imago. De collectie is voornamelijk gemaakt van leer en heeft diverse categorieën zoals sandalen, espadrilles, loafers, veterschoenen, laarzen en boots.

Bekijk de nieuwe collectie DNA-collectie in showroom 062 op niveau 0 en bekijk de website: www.dna-footwear.com