Cucina di Moda presenteert luxe golfmerk Duca Del Cosma in C.A.S.T.

afbeelding
22 september 2017

Sinds het inkoopseizoen van SS18 mag C.A.S.T. een nieuw merk verwelkomen. Het luxe golfmerk Duca del Cosma. Cucina di Moda is de agent van het merk en presenteert Duca del Cosma in showroom 082.

Duca del Cosma is opgericht in 2004 en was één van de eerste golfmerken die met spikeless golfschoenen in frisse kleuren de markt veroverde. Het merk staat voor onderscheidend en verjongend Italiaans design dat voortvloeit uit de golfsport.

image

Duca del Cosma koestert het feit dat het een familiebedrijf is. Het wij-gevoel staat daardoor hoog in het vaandel. De open communicatie tussen het 'Duca-team' en de eindgebruiker die daardoor ontstaat is één van de belangrijkste lessen die we hebben geleerd in de afgelopen 43 jaar. Dit is mede dankzij de wereldwijde Hi-Tec Sports ervaring.

Golf en lifestyle fashion schoenen
Duca del Cosma biedt golfschoenen voor zomer en winter en lifestyle fashion schoenen voor elke dag. De lifestyle-collectie is met name geschikt voor de betere vakhandel de golfschoenen lenen zich perfect voor pro shops en de betere sportwinkels. De eindconsument is het beste te omschrijven als een man of vrouw die zich graag onderscheidt.

Cucina di Moda
Het was voor het merk duidelijk dat Cucina di Moda een geschikte agent zou zijn. Laurens Vincent voert al een aantal exclusieve merken en daar past Duca del Cosma perfect bij. Het merk wordt in zijn showroom (082) gepresenteerd als de perfecte mix tussen een schoen voor de golfbaan en als fashion statement buiten de golfbaan. Een echte Italian Golf Evolution! 

Meer informatie via: www.ducadelcosma.com