Win 1 dag je eigen Van Arendonk Schoenenwinkel!

afbeelding
14 november 2017

Van Arendonk Schoenen gaat de samenwerking aan met de LINDA.foundation tijdens de Van Arendonk Schoenwinkel Takeover.  Een klant mag een dag lang zijn of haar schoenwinkel runnen. De winst van die dag komt geheel ten goede aan de LINDA.foundation. Van Arendonk Schoenen staat garant voor de eerste 2.500 euro, maar hoopt natuurlijk op heel veel meer.

 

Voor wie?

1 op de 9 kinderen groeit op in armoede. Voor hen is een nieuw paar schoenen geen haalbare kaart. Daar wil van Arendonk Schoenen samen met de LINDA.foundation verandering in brengen. De LINDA.foundation is dan ook tijdens de Takeover aanwezig in de winkel om mensen voor te lichten over de foundation. Van Arendonk Schoenen trekt alles uit de kast om de omzet die dag tot grote hoogte te laten stijgen.

Waarom?

Van Arendonk Schoenen bestaat dit jaar 50 jaar en het hele jaar door organiseren ze ludieke acties om dit te vieren. Dat willen ze delen met iedereen, ook met de mensen voor wie een nieuw paar schoenen geen vanzelfsprekendheid is. Deze samenwerking zorgt ervoor dat de verjaardag met iedereen gevierd kan worden. 

Hoe?

Op de website van Van Arendonk www.vanarendonk.nl/takeover staat hoe iedereen deel kan nemen aan de actie. Deelnemers kunnen zich aanmelden tot 15 december 2017. Tijdens de feestdagen wordt de winnaar bekend gemaakt. De Takeover vindt in het voorjaar plaats. 

Ook op de website van de LINDA.foundation is een actie aangemaakt: www.actievoorlindafoundation.nl/actie/van-arendonk-schoenen