Tijdelijke Sockwell Mono Brand Store in Maastricht

afbeelding
Sockwell Mono Brand Store
15 november 2017

Op zaterdag 11 november 2017 was de officiële opening van de tijdelijke Sockwell Mono Brand Store aan de Muntstraat 5 in Maastricht. Naast dat het voor de sokken al de moeite waard is om langs te komen is zeker ook het interieur van deze tijdelijke mono brand store een bezoek waard. 

Voor wie Sockwell nog niet kent

Sockwell levert niet alleen sokken, maar ook een beter gevoel en het gevoel dat je beter wordt en bent. Door het gebruik van compressie krijg je minder snel last van vermoeide benen. Dankzij materialen als bamboe en merinowol houdt de gebruiker de hele dag warme en droge voeten en voorkomt het vieze geurtjes. Het zijn sokken die je beter laten voelen én laten presteren.

Cadeau voor iedereen

Tijdens de feestmaand is het altijd prettig om een paar warme en comfortabele sokken te krijgen of te geven. Het assortiment is breed, zo zijn er sokken voor dagelijks gebruik in vele kleuren en prints, maar ook zijn er sokken te vinden voor tal van andere activiteiten. Zo zijn er bijvoorbeeld sokken voor wintersporters, hardlopers, wandelaars en mensen met voet- en/of onderbeenproblemen.