Lederwaren Danielle voegt Figuretta card protectors toe aan assortiment

afbeelding
Figuretta card protectors
23 november 2017

Lederwaren Danielle breidt het assortiment uit. Naast kleinlederwaren, businessbags en dames- en herentassen, kunt u hier nu ook terecht voor Figuretta card protectors.

 

De card protectors van Figuretta zijn een logische aanvulling op het portfolio van Danielle Lederwaren. De handzame portemonnees beschermt tegen het breken van creditcards en betaalpassen en beschermt tegen ongewild contactloos afschrijven. Een ideaal item om veilig pasjes in op te bergen dus!

image

Musthave

De card protector is gemaakt van leer en PU-leer en de pasjes schuiven omhoog door te trekken aan het hendeltje onderaan. Het is een ideaal product voor de bijverkoop en een echte musthave van het moment!

De Figuretta cardprotectors zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Lederwaren Daniëlle. De displays zijn tegen een gereduceerd tarief verkrijgbaar.

Interesse?

De showroom van Lederwaren Danielle (showroom 448) is dit jaar nog geopend op 4 december. Daarna kunt u terecht in de showroom op de open dagen van 2018. Op overige dagen kunt u contact opnemen met Lederwaren Danielle.