Two Be presenteert: Studio MODD

afbeelding
11 december 2017

Two Be is sinds 2017 gevestigd in C.A.S.T. met de merken Inuovo en Macarena. Daar mag nu een nieuw merk aan worden toegevoegd, namelijk Studio MODD. Bert de Benis vertelt meer over deze sneakercollectie exclusief voor dames.

 

“Studio MODD is een merk dat ieder kwartaal een nieuwe sneakercollectie exclusief voor dames uitbrengt. De sneakers bestaan uit een lederen upper, lederen voering en lederen (uitneembaar) voetbed”, aldus Bert.

“Het unieke van Studio MODD zit in een combinatie van factoren. Het feit dat de sneakers volledig zijn gemaakt van leder, bijzondere accessoires bevatten en het feit dat de detaillist een hele goede marge (3,0) heeft zonder dat de adviesverkoopprijs te hoog is voor de eindconsument (vanaf €89,95)”

Doelgroep

Studio MODD is met name geschikt voor retailers die in het midden en midden-hoog segment gepositioneerd zijn. Bert licht toe: “De sneakers van Studio MODD zijn een zeer aantrekkelijk alternatief voor de bekendere merken die lagere marges bieden en een hogere verkoopprijs adviseren. De eindconsument is een zelf- en modebewuste vrouw die regelmatig nieuwe sneakers koopt, maar daarvoor geen hoge prijzen wil betalen. Ze wil mooie materialen en accessoires die ze zowel op formele en informele gelegenheid kan dragen.”

image

 

Geen standaard seizoenen

De eerste Pronto Moda collectie van Studio MODD is nu al te bekijken in C.A.S.T. met een geplande levering voor februari en maart. Het merk werkt niet volgens de standaard winter- en zomer inkoopseizoenen, maar brengt ieder kwartaal nieuwe modellen en updates uit die snel leverbaar zijn.

Interesse om de collectie te bekijken? Neem dan contact op met Two Be en bezoek hun Pop-up showroom (pop-up 02) op de tweede verdieping in C.A.S.T.