Arnoud Reijmers verlaat ANWR-GARANT

afbeelding
22 december 2017

Per 18 december 2017 stopt Arnoud Reijmers na 17 jaar bij ANWR-GARANT. Hij legt daarmee zijn functie als conceptmanager neer. Per 1 januari begint Arnoud aan een nieuwe uitdaging bij Bovendeert Schoenen.

 

Arnoud startte zijn carrière als stagiair bij ANWR in Velp. Na zijn studie ging hij aan de slag bij GARANT, waar hij aan de wieg stond van LINE Footwear. Na de fusie in 2011 was Arnoud weer terug op het oude nest en nam hij na verloop van tijd ook de verantwoordelijkheid voor Podo Linéa op zich. Hij ontwikkelde zich bij ANWR-GARANT tot een succesvol conceptmanager en gaf uiteindelijk sturing aan het complete marketingteam in Nieuwegein. ANWR-GARANT heeft alle vertrouwen in dit marketingteam, dat de  afgelopen jaren een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt. Zij hielden zich al geruime tijd bezig met de werkzaamheden rondom de verschillende concepten. In de toekomst zullen zij deze werkzaamheden zelfstandig voortzetten en uitbouwen. De functie die Arnoud nu bekleed zal een nieuwe invulling krijgen, hiervoor wordt een nieuwe accountmanager gezocht.

Naast succesvol conceptmanager is Arnoud een graag geziene persoon binnen de schoenenwereld.
Zijn branchekennis, marketing skills, enorme enthousiasme en sociale vaardigheden om met ondernemers om te gaan zullen zeer zeker gemist worden bij ANWR-GARANT. Desalniettemin begrijpt de inkoopvereniging goed dat hij zijn vleugels wil uitslaan. Ze wensen Arnoud dan ook heel veel succes bij zijn nieuwe werkgever.

Op 19 februari 2018 (tijdens BrandNew) luidt ANWR-GARANT het nieuwe seizoen in van 16.00 – 19.00 uur in de showroom. Tijdens deze borrel is Arnoud er ook en is er uitgebreid mogelijkheid voor iedereen om mooie herinneringen op te halen en persoonlijk afscheid van hem te nemen.

image