MCHL Shoes maakt debuut in C.A.S.T.

afbeelding
25 januari 2018

Op maandag 29 januari start niet alleen het inkoopseizoen in C.A.S.T, maar ook het avontuur van Michael van den Hoven in de schoenenbranche. Onder de naam MCHL Shoes brengt Michael de merken Annalina en Conhpol op de Nederlandse markt.

 

Michael liep al lang rond met het idee om merken te vertegenwoordigen in Nederland. Vorig jaar werd mij bevestigd door de markt en de retailers in Nederland en België dat ik dit idee moest doorzetten”, aldus Michael. Hij start onder de naam MCHL Shoes met de merken Annalina en Conhpol. Respectievelijk een modisch comfortmerk voor dames en casual/geklede schoenen voor heren.

Annalina

De collectie van Annalina bestaat uit schoenen met G-H en K wijdtes, losse voetbedden en hele en halve maten variërend van 36 tot 44.  De collectie bevat vrouwelijke belijningen en heeft een hoge kwaliteitsstandaard in materialen. Michael voegt toe: “Het allerbelangrijkse is dat het merk de mode volgt, maar met bovenstaande kenmerken als voorwaarden.”

Conhpol

Conhpol maakt herenschoenen voor dagelijkse gebruik. Het merk is modisch en maakt een mooi product voor een eerlijke prijs.  

Doelgroepen

Bij Annalina passen de zelfstandige schoenenzaken en filiaalbedrijven met een goed bedieningsniveau het beste. Ze moeten op zoek zijn naar leuke schoenen met toegevoegde waarde. Voor Conhpol geldt dezelfde doelgroep, met aanvulling van grootwinkelbedrijven.

Samenwerken

Retailers die bij Michael in showroom 250 binnenstappen, kunnen rekenen op samenwerking.  “Ik wil samenwerken met retailers om collecties te ontwikkelen die de vraag in de markt beantwoorden. Samenwerken is een must. Dat zie je nu al en dat zal in de toekomst alleen nog maar versterken.”

Showroom

De uitstraling in de showroom is rustig, gezellig en overzichtelijk. Niet teveel poespas. Het gaat om de schoenen en de mensen die interesse hebben.

Showroom 250 opent op 29 januari de deuren voor het grote publiek.