BrandNew laat bezoekers de AW ’18 trends beleven

afbeelding
26 januari 2018

Op 19 en 20 februari vindt de derde editie van BrandNew plaats. De gastexpo is bomvol en ook het programma voor zowel maandag 19 als dinsdag 20 februari belooft veel spectaculairs. Geen TrendShow dit keer, maar TrendSpots en een TrendTour door het pand!

 

Voor deze derde editie wordt het Middenplein omgetoverd tot de wereld van trendforecaster Jan Agelink. Op maandag dus geen trendshow, maar vier TrendSpots waar Jan Agelink driemaal per dag een show presenteert, de trends toelicht en bezoekers rondlopen tussen live-acts en de mooiste samples.

 

Op dinsdag kunnen bezoekers meelopen met de TrendTour, onder leiding van Jan Agelink. Retailers vormen dan een kleine groep en Jan beantwoordt alle vragen over de AW ’18 trends. Daarnaast worden er showrooms bezocht met samples die de trends het beste vertegenwoordigen. Van comfort tot fashion! Retailers kunnen zich tot uiterlijk 9 februari gratis opgeven voor deze TrendTour via www.cast.nl/open-dagen-events/brandnew

 

Gastexposanten

Tijdens BrandNew zijn alle deuren van de showrooms geopend en kunnen bezoekers overal binnenstappen. Naast de vaste exposanten, biedt BrandNew ook dit keer weer een beursvloer vol met gastexposanten. Deze beursvloer bevindt zich, net als voorgaande edities op niveau 1. Hier vindt u een overzicht met alle merken die op de gastexpo staan.