Must See Showrooms

afbeelding
30 januari 2018

De afgelopen maanden is er veel gebeurd in C.A.S.T. We mochten veel nieuwe merken verwelkomen en veel showrooms ondergingen een prachtige metamorfose dankzij de intrek van een nieuwe leverancier. Hieronder een overzicht van alle wijzigingen in het centrum.

 

Het Schoenenplatform & the Right Size

 
image

 

Het Schoenenplatform en vakblad the Right SIZE heten merken en retailers welkom in de showroom. Om kennis te maken en om collecties te fotograferen. Natuurlijk is ook de nieuwe editie van The right SIZE magazine hier op te halen.

Showroom 608 | groen | niveau 3

Adanti

 
image

De showroom van Adanti onderging een grote metamorfose afgelopen weken. De buitenkant van de showroom zet precies díe Italiaanse sfeer neer die de collecties van o.a.Giogio en Eva Luna, zo typeren. Zeker de moeite om binnen te stappen!

Showroom 119 | rood | niveau 0 

Birkenstock & Mrs. Kris

 
image

De Hooijer Groep heeft sinds dit seizoen ook showroom 086 overgenomen. Dit seizoen is deze showroom ingericht met Birkenstock en Mrs. Kris. Ze hebben een mooie, authentieke sfeer neergezet die perfect bij beide merken past.

Showroom 086 | groen | niveau 0

Camper

 

image

Per 29 januari is het merk Camper ingetrokken in showroom 226. De showroom is industrieel ingericht en sluit perfect aan bij de merkbeleving.

Showroom 226 | rood | niveau 1

Caprice

 
image

De showroom van Caprice kenmerkte zich voorheen door het gebruik van blauw en wit. De kleuren van de huisstijl. Dit is inmiddels veranderd naar een meer industriele look met een combi van hout en staal.

Showroom 291 | groen | niveau 1

Maruti

 
image

Maruti en Keds zijn opnieuw verhuisd. Van de vleugel op de 3e verdieping naar de begane grond. Samen met het merk Australian presenteren ze de wintercollectie vanuit showroom 125.

Showroom 125 | geel | niveau 0

MCHL Shoes

 
image

Op maandag 29 januari start niet alleen het inkoopseizoen in C.A.S.T, maar ook het avontuur van Michael van den Hoven in de schoenenbranche. Onder de naam MCHL Shoes brengt Michael de merken Annalina en Conhpol op de Nederlandse markt.Lees meer.

Showroom 250 | rood | niveau 1

Phenomene

 
image

De showroom van Phenomene heeft een nieuw interieur en dat is niet te missen. Met name het merk Manas springt meteen in het oog als je binnenstapt. Zeker de moeite waard om binnen te lopen!

Showroom 374 | rood | niveau 1

Sergio Barone

 

image

Melik opende vorig seizoen al een nieuwe showroom met een damesmerk genaamd Ponche. Dit seizoen opent hij z'n derde showroom met herenkleding: Sergio Barone. Je vindt dit merk op de vleugel van de derde verdieping. De foto volgt snel!

Showroom 615 | groen | 3

Baboos

 
image

Het ‘Change It!’-Concept van Baboos is zeer succesvol. Om hun klanten optimaal van dienst te zijn, keert het merk Baboos terug naar C.A.S.T. “Omdat onze klantenkring zich zo heeft uitgebreid, is een showroom voor ons veel efficiënter en kunnen we onze klanten beter bedienen”, aldus William Wiggers. Lees meer

Showroom 478 | groen | niveau 2

New Zealand Auckland 

 
image

New Zealand Auckland heeft in een mum van tijd een prachtige showroom opgeleverd. De puntjes worden op dit moment op de i gezet dus de foto laat nog even op zich wachten. Maar de collectie is al wel te bewonderen, en die is zeker de moeite waard! 

Showroom 445 | rood | niveau 2

ShoeRevolution  
image

Het klantenbestand van Bjorn Smit van ShoeRevolution blijft maar groeien. Dat bleek een luxeprobleem, want dit zorgde logistiek gezien voor een uitdaging. “Ik merkte dat ik niet meer flexibel genoeg was”, legt Bjorn uit. “Met een pop-up showroom hoop ik klanten sneller te helpen en efficiënter te werken.” Lees meer.

pop-up 07 | blauw | niveau 1