C.A.S.T. en Dutch Shoe Academy openen Meeting Room

afbeelding
09 februari 2018

Op 29 januari openden C.A.S.T. en de Dutch Shoe Academy de Dutch Shoe Academy Meeting Room. Een vergaderruimte in C.A.S.T. barstensvol met inspiratie over materialen, de maakwijze van schoenen en de kunst van het schoenmaken.

 

image
Foto: Charlotte Visser

Uitgelezen kans

Na een lange voorbereiding was het op maandag 29 januari dan eindelijk zo ver. De Dutch Shoe Academy Meeting Room is een feit! Directeur van de Dutch Shoe Academy, Bart Wendrich heet alle aanwezigen van harte welkom en licht toe waarom dit initiatief zo belangrijk is: ”Het is belangrijk om de schoenenindustrie (van fabrikanten tot retailers) bekend te maken met het feit dat Nederland een prachtige schoenenopleiding heeft. De gehele schoenenbranche verzamelt zich in C.A.S.T. en het is voor ons dan ook de uitgelezen kans om de branche hierop te wijzen en samenwerkingen te zoeken met leveranciers, fabrikanten en retailers.”

Giant Boot

De DSA Meeting Room werd geopend middels het onthullen van een kunstwerk, ontworpen door Col-lec-tion: een initiatief van Liza Snook en Charlotte Visser. Samen met DSA-docente Liesel Swart maakten zij van zo’n zestig samples van exposanten in C.A.S.T. een 'Giant Boot' van zo’n 1,5 meter.

image
Foto: Charlotte Visser

Iedereen is welkom

De Dutch Shoe Academy Meeting Room is niet alleen beschikbaar leveranciers en retailers uit de schoenen-, tassen- en accessoirebranche. Iedereen is welkom, ook  branchevreemde bedrijven die graag een nieuwe omgeving willen verkennen. Meer informatie over de locatie is te vinden op de website www.cast.nl/vergaderen.

De Dutch Shoe Academy is onderdeel van MBO Amersfoort en gevestigd in Utrecht: www.dutchshoeacademy.nl