Hotspot in C.A.S.T: Textiles & More

afbeelding
22 februari 2018

Sinds dit seizoen is het voor branchevreemde bedrijven mogelijk om een zogenaamde hotspot ruimte te adopteren in C.A.S.T. Textiles & More (T&M)  is de eerste partner die we dit seizoen mogen verwelkomen. Het bedrijf uit Den Haag is enkele jaren geleden gestart vanuit het agenturen bedrijf Brunia Interiors en presenteert op niveau 1 in C.A.S.T. de vele mogelijkheden en effecten rondom vloeren en textiel.

 

Brunia Interiors staat bekend om de innovatieve merken B.I.C.-Carpets, M.I.D.-Carpets, DUM Office design contract furniture en Mira-X textiles by Tisca Tiara. Door de toenemende vraag van architecten en interior designers naar creatieve textiele oplossingen ontstond het idee om zelf producten en designs te creëren. Van daaruit zijn onderscheidende collecties gemaakt onder eigen merknaam.

Een eerste collectie, ontwikkeld in samenwerking met Edward van Vliet, deed in 2016 zijn internationale entree op Salone del Mobile in Milaan tijdens Masterly. Bijzonder aan deze collectie is dat er door hoogwaardige transferdruk-techniek op kamerhoge stoffen, extreem hoogwaardige drukresultaten worden bereikt tegen zeer concurrerende prijzen. De dessins worden o.a. gedrukt op hoogwaardige vlamvertragende polyester stoffen.

Door de positieve respons werden diverse Nederlandse en internationale projecten gerealiseerd zoals Amgen in München (D/DOCK), Lab City CentraleSupélec in Parijs (OMA), Macaw in Hoofddorp (D/DOCK), Blockx Copenhagen (OMA), WOW-hostel Amsterdam en het EU Voorzitterschap in Amsterdam (Edward van Vliet).

image

Daarnaast wordt gewerkt aan een nieuw programma van ontwerpers Claire & Roderick Vos, o.a. bekend als art directors van het meubelmerk Pode.

& More

De andere activiteit van T&M is de projectdistributie van het bekende LVT merk mFLOR. mFLOR is specialist en marktleider als het gaat om modulaire LVT-designvloeren. Dankzij de unieke, natuurgetrouwe ontwerpen en de innovatieve, eigen ‘hotpress’ productiemethode zijn de mFLOR LVT-vloeren vrijwel niet van echt hout of natuursteen te onderscheiden. mFLOR vloeren hebben een ultra lage emissie en dragen aanzienlijk bij aan het LEED en BREEAM puntensysteem voor gebouwen.

Hiermee kunt u met een gerust hart uw creativiteit toepassen voor vele inspirerende en individuele vloeren voor winkelinrichting, kantoren en andere projecten!

Kortom: T&M zorgt voor volledige ontzorging in projecten, als solide partner en ter ondersteuning. 

Meer weten? Neem contact op met Textiles & More via info@textilesandmore.eu of bezoek de website

Heeft u ook interesse in een hotspot in C.A.S.T? Klik dan hier voor meer informatie.