Mark Eikhoudt per 1 mei Concept- en Accountmanager ANWR

afbeelding
28 februari 2018

Op 1 mei start Mark Eikhoudt bij ANWR-GARANT als Concept- en Accountmanager. Mark is een absolute kenner en liefhebber van schoenen en de schoenenbranche. Hij heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan bij o.a. Footlocker, Timberland en Intersport, maar de meeste retailers kennen hem van de Bos Group waar hij de afgelopen 11 jaar naar volle tevredenheid heeft gewerkt.


Mark wordt bij ANWR-GARANT verantwoordelijk voor een aantal diverse aspecten van retail. Ledenbezoek in heel Nederland en advies geven behoren tot zijn taken. Ook speelt hij een grote rol bij de verdere positionering van de marketing concepten, profielgroepen en digitale services. Mark neemt daarbij een belangrijke spilfunctie in tussen de leveranciers, de retailers en ANWR-GARANT.
Zijn ervaring als line-builder van schoenmerken, zijn kennis van productieprocessen en zijn marketing skills stellen Mark bij uitstek in staat om één van onze belangrijke concepten te leiden. Daarom wordt Mark ook de frontman van Podo Linéa.

“We zijn erg blij dat we al zo snel een enthousiaste vakman hebben gevonden en zijn ervan overtuigd dat Mark onze positie als toonaangevende Retail Service Organisatie voortreffelijk versterkt en uitdraagt", aldus Dennis Beute, Algemeen Directeur.