Twee keer Goud voor Xsensible, Zilveren Schoen voor Hassia

afbeelding
07 maart 2018

Ieder jaar reikt ANWR-GARANT de Zilveren en Gouden Schoen uit vanaf het Middenplein van C.A.S.T onder veel belangstelling van leveranciers, leden en andere aanwezigen. Xsensible mocht voor de tweede keer in 2 jaar de Gouden Schoen in ontvangst nemen. Hassia was de trotse winnaar van de Zilveren Schoen.

Samen met het zingend telegram van Erik en Anne vroeg Dennis Beute, algemeen directeur van ANWR-GARANT, het team van Hassia-Shoes naar het podium te komen om de Zilveren Schoen in ontvangst te nemen. De Zilveren Schoen is voor de leverancier die in een zeer korte tijd een enorme groei heeft doorgemaakt en op de juiste manier tegemoet komt aan de vraag van de markt. Nederlandse vertegenwoordigers Rob en Anne-Marie Gaasbeek, directeur Patrick Lorenz, brandmanager Rosemarie Ocku en directielid van Hassia waren aanwezig en gaven in hun speech aan super trots te zijn op de prijs.

image

De Gouden Schoen
Na Zilver volgt Goud: een prestigieuze prijs die wordt toegekend door de ANWR-GARANT leden. Afgelopen januari brachten zij hun stem uit voor de leverancier die volgens hen in aanmerking komt voor de Gouden Schoen. De leverancier met de meeste stemmen verdient de Gouden schoen. Naast een succesvolle samenwerking moet de winnaar ook aan een aantal criteria voldoen, zoals;

  • Goede afverkoop voor de opruiming
  • Marketing ondersteuning, zowel online als offline
  • Voorraden op de juiste modellen
  • Correcte en tijdige levering
  • De beste after sales

Er werd massaal gestemd voor Xsensible, net als twee jaar geleden. Dat maakt hen de terechte winnaar van de Gouden Schoen 2017. Het team van Xsensible (Jan, Max, Ruud en Thomas Krol, Toine van Bergen en Ria van den Engel) wist tot vlak voor de uitreiking niets van de prijs af. Max Krol gaf aan het heel bijzonder te vinden dat zij zo kort na de eerst Gouden schoen nu nogmaals de prijs in ontvangst mochten nemen.

Uiteraard feliciteert C.A.S.T. Xsensible en Hassia met deze mooie prijs!