ViaVai ook buiten seizoen in C.A.S.T. te vinden

afbeelding
24 april 2018

Het verschil tussen de zomer-en wintercollecties begint steeds meer te vervagen. Niet alleen bij kleding, maar ook in de schoenenbranche. ViaVai past zich hierop aan en komt steeds vaker met tussencollecties. Omdat de tussencollecties ook de data van een inkoopseizoen vervagen, besloot ViaVai om ook buiten het inkoopseizoen iedere maandag aanwezig te zijn in C.A.S.T.  

 

Openingstijden C.A.S.T.

C.A.S.T. is iedere werkdag geopend van 08.30 tot 17.30. Detaillisten zijn altijd welkom, maar niet iedere showroom is het hele jaar geopend. ViaVai brengt hier verandering in door ook buiten het inkoopseizoen op maandag geopend te zijn. U bent altijd welkom in de showroom om op hoogte te blijven van de laatste trends en tussencollecties. Uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie. 
 

image

Tussencollecties

De tussencollecties die ViaVai tot op heden heeft gelanceerd zijn een groot succes! Denk bijvoorbeeld aan hét festivallaarsje van dit jaar: de Abbey Coachella. Deze was in no time uitverkocht! Net als de Uma Wild die begin van het seizoen nog niet op de tekentafel lag, maar nu al de musthave is van 2018.
 

image

Een nieuw gezicht!

In april versterkt Gerlinde Coppes het sales team. Gerlinde is afkomstig uit de modebranche zal met name op pad gaan met de tussencollecties. Maar je komt haar uiteraard ook tegen in de showroom in C.A.S.T!