Caprice betreedt de Chinese markt via internetgigant Alibaba

afbeelding
16 mei 2018

De Duitse schoenenfabrikant Caprice biedt nu ook schoenen aan in China. Na maandenlang succesvol testen heeft ‘Tmall’ Caprice gelanceerd als een nieuw schoenenmerk op hun site.

 

Als onderdeel van de Alibaba Group is Tmall een van de grootste e-commerce websites ter wereld voor producten van het merk. Caprice CEO Jürgen Cölsch bezocht het hoofdkantoor van de internetgigant in Hangzhou voor de officiële lancering. "Er zijn meer dan 800 miljoen internetgebruikers in China. Met het modeplatform van Alibaba hebben we de beste manier gevonden om onze producten beschikbaar te maken voor de Chinezen", verklaarde Jürgen Cölsch. "Tijdens de eerste live reacties prezen Chinese klanten de pasvorm en de leerkwaliteit van de geselecteerde Caprice-modellen.”