Lieke Poppe neemt afscheid als directeur van C.A.S.T.

afbeelding
Lieke Poppe neemt afscheid als directeur van C.A.S.T.
24 mei 2018

De afgelopen 18,5 jaar zette Lieke Poppe zich met ziel en zaligheid in voor exposantenvereniging C.A.S.T. Afgelopen week heeft ze aangegeven haar functie als directeur te willen beëindigen. “Het is tijd om een nieuw werkveld te verkennen.” In haar lange loopbaan bij C.A.S.T. heeft Lieke vele functies doorlopen.

 

“Ik heb bij C.A.S.T. veel meegemaakt, kansen gekregen en gepakt”, vertelt Lieke. “Hierdoor heb ik me in de loop der tijd steeds verder opgewerkt en zes jaar geleden als directeur de bovenste trede van de ladder bereikt. Maar nu is het tijd om een nieuw werkveld te verkennen. Ik dank iedereen voor het vertrouwen, de samenwerking en de kansen in de afgelopen jaren en wens iedereen alle goeds voor de toekomst.”

Het bestuur betreurt haar vertrek ten zeerste, laat Richard Brekelmans (interim voorzitter en penningmeester) weten: “De samenwerking tussen het management en het bestuur was te allen tijde zeer prettig, professioneel en toekomstgericht. Lieke zal zeer gemist worden.”

Inmiddels heeft het bestuur een procedure in werking gezet om tot een goede en gedegen invulling van de ontstane vacature te komen. C.A.S.T. staat voor grote uitdagingen, niet alleen voor het goed invullen van de vacante positie in het management, maar zeker ook gezien de grote veranderingen in de markt en de wensen van exposanten en bezoekers/klanten in het bijzonder.