C.A.S.T. wordt vernieuwd!

afbeelding
C.A.S.T. wordt vernieuwd!
25 mei 2018

U heeft het wellicht al opgevangen: C.A.S.T. ondergaat de komende maanden een metamorfose! De look&feel van de gangen was sinds 2006 niet meer aangepast en daardoor sterk aan vernieuwing toe. Dit werd tevens bevestigd door resultaten uit diverse enquetes onder bezoekers en exposanten. Het Spring/Summer 2019 seizoen start dus in een volledig opgefrist centrum. Een nieuwe impuls voor het centrum én voor de totale schoenenbranche.

 

C.A.S.T. en de schoenenbranche staan voor grote uitdagingen gezien de veranderingen in de markt. De investering in het pand is dan ook een belangrijke stap richting de toekomst. De upgrade laat de showrooms beter uitkomen en geeft het centrum een modernere uitstraling. De volledig vernieuwde styling is tot stand gekomen in samenwerking met architect Frank Twilt van Maarten Jamin Interior Design. 

image
 

Tapijt, plafond en verlichting
Het veranderen van de look&feel in de gangen worden gerealiseerd door het vervangen van tapijttegels door PVC-tegels. Daarnaast krijgt het plafond een andere kleur en wordt de verlichting aangepast en zo geplaatst dat het een subtiele navigerende functie krijgt. De nieuwe strak-vormgegeven naamborden aan de showrooms dragen bij aan de eigentijdse sfeer. 

Start nieuwe seizoen
Vanaf 6 augustus start het nieuwe seizoen en is iedereen van harte welkom om het resultaat van de verbouwing te bekijken. Uiteraard zijn de beurzen BrandNew (20 & 21 augustus) en Buy&Bloom (9-13 september) bij uitstek perfecte momenten om uw inkopen te doen in een vernieuwd centrum!

Wilt u op de hoogte blijven van de verbouwing? Volg ons dan op Instagram

image