Nieuwe voorzitter voor C.A.S.T.

afbeelding
27 juni 2018

Dennis Beute is sinds 16 april jl. toegetreden tot het bestuur van C.A.S.T. en neemt de taak als voorzitter over van Gerard-Jan van Blokland. Hij gaf eerder dit jaar aan af te treden als voorzitter.


Tijdens de ledenvergadering op 16 april jl. traden Dennis Beute en Kristel Hooijer toe tot het bestuur. Dit gaf een zeer frisse kijk op zaken, waardoor het bestuur het vertrouwen in Dennis Beute als voorzitter heeft uitgesproken. Hij neemt de functie over per 1 juli 2018.

Op dit moment vinden er veel positieve veranderingen plaats in C.A.S.T. , zoals een nieuwe eigenaar met nieuwe contractvoorwaarden en een upgrade van het centrum. De waardevolle rol van C.A.S.T. voor zowel retailers als leveranciers wordt met deze wijzigingen versterkt. Een mooi moment om te starten als voorzitter van het bestuur.

“Ik kijk ernaar uit om er samen met het bestuur voor te zorgen dat C.A.S.T. ook in de toekomst een attractief inkoopcentrum blijft voor alle partijen. De retail verandert en C.A.S.T. is bereid om mee te veranderen. We staan daarom altijd open voor (groepen) ondernemers en leveranciers die hun business willen verleggen naar Nieuwegein”, aldus Dennis Beute.