Duca del Cosma lanceert de ‘KLM Open’-golfschoen

afbeelding
28 juni 2018

Op 27 juni lanceerde het merk Duca del Cosma de kledinglijn die de vrijwilligers van de KLM Open dragen. Maar dat bleek niet alles te zijn...

 

Zo'n 1300 vrijwilligers van het KLM Open golftoernooi worden dit jaar gekleed door sponsor Duca del Cosma  uit Vreeland. Duca del Cosma is van oorsprong een Italiaans golfmerk, dat sinds twee jaar in handen is van Frank en Caroline van Wezel. De kledinglijn die speciaal is ontwikkeld voor de KLM Open bestaat uit een polo, regenjack en cap. 

Frank van Wezel verraste de aanwezigen niet alleen met een prachtige kledinglijn, maar lanceerde tevens de zogenaamde 'KLM Open'-golfschoen. Harm Kreulen (Senior Vice President Commercial Division Benelux bij KLM (links)) en Carl Stal (Managing Director van ING Private Banking Private Wealth & Asset Management (rechts)) zijn beiden hoofdsponsor van het KLM Open-golftoernooi en kregen de primeur om de schoenen te bekijken. 

De schoen is speciaal ontworpen door de beroemde Italiaanse ontwerper Baldovino Mattiazzo. De schoen is beschikbaar in twee kleuren: lichtblauw en wit en marineblauw met wit, en heeft als knipoog naar de hoofdsponsors, oranje veters. Deze schoen is vanaf juli verkrijgbaar in de pro shops en op de webshop van Duca del Cosma www.ducadelcosma.com

Het 99e KLM Open, één van de oudste toernooien van de Europese Tour,  speelt zich af van 13 tot 16 september op golfbaan ‘The Dutch’ in Spijk.