INUOVO-dagen in C.A.S.T.

afbeelding
27 juli 2018

INUOVO organiseert de INUOVO-dagen! Een 3-daagse presentatie van de zeer uitgebreide collectie. Deze INUOVO-dagen vinden plaats in C.A.S.T, in stand 330 (niveau 1 groen) op maandag 13, dinsdag 14 en woensdag 15 augustus.

 

"De nieuwe collectie van INUOVO SS19 is dusdanig groot, dat in overleg met C.A.S.T. is besloten om direct aan het begin van het verkoopseizoen alle klanten de mogelijkheid te geven om de volledige collectie te bekijken onder het genot van een hapje en een drankje", aldus Bert de Benis.

De ruimte 330 (ook gebruikt als gastexpo-ruimte) wordt voor deze 3 dagen speciaal ingericht. Na deze dagen is een deel van de INUOVO-collectie te zien in een gecombineerde stand (121-rood) of in de showroom in Waalwijk. 

Iedereen is van harte welkom op maandag 13 augustus (inloopdag). Op dinsdag 14 en woensdag 15 augustus wordt er uitsluitend op afspraak gewerkt. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Bert de Benis en Bob Verwaijen via onderstaande gegevens. 

Bert de Benis
|06 51572434
bdebenis@lotanederland.com

Bob Verwaijen
06 15830100
info@bobagencies.nl

Inuovo dagen