Tielen Agenturen voegt Relaxshoe toe aan portfolio

afbeelding
06 augustus 2018

Tielen Agenturen heeft naast Rohde en Fischer nu ook Relaxshoe aan het portfolio toegevoegd. Een mooi merk uit Verona, Italie. "Relaxshoe krijgt een prominente plaats in showroom 052 in C.A.S.T. omdat we graag een goed en overzichtelijk beeld neerzetten van wat het merk te bieden heeft", aldus Arjen Tielen.

 

"Relaxshoe is een merk dat al sinds de zestiger jaren actief is, maar nog steeds bruist van energie. Daarom zijn we samenwerking aangegaan", vertelt Arjen Tielen. Tielen agenturen is nu iets meer dan een jaar actief maar miste naar eigen zeggen een merk dat zeer goed aansluit op de al bestaande merken uit het portfolio zoals Rohde en Fischer.

Relaxshoe is voor dezelfde consument en winkelier als Rohde en Fisher. Arjen Tielen licht toe: "Dankzij Relaxshoe kan men nu het totaalpakket vinden. Zéker op het gebied van comfort. Van slipper tot sneaker en van instap tot pantoffel."

image

De schoenen van Relaxshoe zijn licht, comfortabel en zacht. De collectie bestaat uit kwalitatieve, pasvormgerichte, maar modische schoenen voor de moderne vrouw. Een groot gedeelte van de collectie heeft een uitneembaar voetbed waardoor je kan variëren met breedtematen en pasvorm.

De doelgroep van Relaxshoe laat zich niet makkelijk categoriseren. Zowel een jonge vrouw die uitstraling belangrijk vindt als een vrouw die pasvorm de overhand geeft, kan zich vinden in de collectie. Het merk geeft vorm en stijl aan comfort en helpt de drager zich beter te voelen en absoluut te ontspannen. ​​