Stoere, hippe en vrouwelijke retro klompen

afbeelding
07 augustus 2018

Klompen waren vroeger werkschoenen, tegenwoordig passen zij, dankzij het Friese Clumpy’s, bij allerlei kledingstijlen. Mooie, stoere, hippe en vrouwelijke items. 
 

Een schot in de roos voor Jeroen Mulder van Fashion Friends, dat Clumpy’s aan zijn merkportfolio heeft toegevoegd. 

“Clumpy maakt voornamelijk gebruik van natuurlijke materialen. De zool die uit hout en rubber bestaat is buigzaam, geluiddempend én gaat vermoeide voeten tegen. Tezamen met het rundleer maakt dit de Clumpy een duurzaam product. De houten zool isoleert daarnaast de voeten, waardoor deze aangenaam warm blijven. Hout ademt en daardoor blijven de voeten naast warm ook fris”. 

In vele kleuren en materialen
 

De klompen zijn in meerdere kleuren en materialen te bestellen. De collectie bestaat uit vijf basiskleuren en daarbij per seizoen twee nieuwe trendkleuren. Qua materiaal en prints wisselt dat per seizoen, denk deze periode aan vachtleer in koeienprint. 

De modieuze Clumpy’s zijn te vinden in de showroom van Fashion Friends, 435.