BrandNew showt SS’19-trends met ruim merkenaanbod

afbeelding
08 augustus 2018

Op 20 en 21 augustus vindt de vierde editie van BrandNew plaats. En natuurlijk willen we deze beurs samen met u beleven! 

TrendBoxen

Iedere trend wordt vertaald naar een TrendBox dankzij de visual merchandising van Stijl Retail Design en samples van exposanten in het centrum. Bekijk deze trends en samples en neem bijbehorende trendkaart mee. Het is perfecte inspiratie voor uw assortiment en etalage-inrichting! 

Gastexposanten

Tijdens BrandNew zijn alle deuren van de showrooms geopend en kunnen bezoekers overal binnenstappen. Naast de vaste exposanten, biedt BrandNew ook dit keer weer een beursvloer vol met gastexposanten. Deze beursvloer bevindt zich, net als voorgaande edities op niveau 1. Bekijk hier alle merken op BrandNew.