must-see-showrooms 2018-2

afbeelding
04 september 2018

Ook in het tweede gedeelte van 2018 mocht C.A.S.T. nieuwe merken verwelkomen. Daarnaast zijn er exposanten verhuisd binnen het centrum en zijn vele showrooms aangepakt. Denk aan een nieuwe indeling, prachtige kleuren en andere inrichting. Hieronder vindt u een overzicht van alle wijzigingen in het centrum.

Bugatti 

 
Bugatti

Schoen- en kledingwinkels in het middensegment die draagcomfort, prijs, kwaliteit en een touch of fashion belangrijk vinden, kunnen binnen C.A.S.T. terecht in de nieuwe showroom van Bugatti. Vanuit showroom 123, waar een internationale ‘city sfeer’ heerst, worden de merken Bugatti en Daniel Hechter vertegenwoordigd.

Showroom 123 | geel | niveau 0

Sigotto Uomo

 
Sigotto Uomo

Sinds 20 augustus kunnen retailers onder het genot van een goede kop koffie terecht in showroom 121, waar herenschoenen van Sigotto, sneakers en boots van Radikal en sandalen en boots van INUOVO worden geshowd voor inkoop.

Verwacht van Sigotto Uomo regelmatig veranderende collecties en een enthousiast team!

Showroom 121 | rood | niveau 0 

Duca del Cosma 

 
Duca del Cosma

In showroom 067 vindt u Duca del Cosma. Duca del Cosma is golf gerelateerde lifestyle. Vanuit deze showroom worden Duca del Cosma en de hoogwaardige Italiaanse collectie van Kroll mocassins en WE K (WE Kroll) sneakers onder de aandacht gebracht van retailers die zich richten op de consument die zich tot deze lifestyle aangetrokken voelt. Duca del Cosma is schoenensponsor van het KLM OPEN golftoernooi.

Showroom 067 | groen | niveau 0

Semler

 

Semler

In Nederland wordt sinds deze zomer het Duitse merk Semler vanuit C.A.S.T. vertegenwoordigd door Henkjan Huizenga. Semler onderscheidt zich van vergelijkbare schoenen door haar maatrange, maat 33 tot en met 47.

Naast hoofdmerk Semler vindt u in showroom 252 de merken Paula Urban en Anastasio.

Showroom 252 | geel | niveau 1

Lerora

 
Lerora

Lerora, het 3e merk van familiebedrijf Van Drunen Schoenfabriek, heeft vanaf 13 augustus een showroom in C.A.S.T. geopend. Leuke toffe schoenen met een toegevoegde waarde: een eigen breedtemaat. Waar bij haar broer (Gijs) en zus (Durea) pasvorm op nummer één staat, zet Lerora met dit merk de looks op één.

Showroom 250 | rood | niveau 1

Remonte

 
Remonte

Vanaf heden kunt u voor Remonte schoenen én tassen iedere dag terecht in C.A.S.T. De koffie staat klaar in een comfortabele en functionele showroom. U vindt showroom 278 op de eerste verdieping. 

Alle schoenen zijn uitgerust met lichte, flexibele zolen en een verwisselbaar voetbed met schokabsorberende eigenschappen. Lite ’n soft! 

Showroom 278 | geel | niveau 0

Rieker

 
Rieker

Ook de showroom van Rieker is veranderd in een frisse en moderne beursruimte.

Rieker heeft Anti-stress, meer ruimte op de voorvoet, soepel en licht als USP.

Showroom 276/281 | geel | niveau 0

Teva

 

Teva

In een prachtige showroom op de 1e verdieping is, naast Hunter footwear/bags/apparel, Teva te bewonderen. Teva valt sinds juli onder verantwoordelijkheid van distribiteur Fros. De showroom geeft het gevoel van het merk weer, creëert ruimte om rustig inkopen te doen en biedt comfort en gezelligheid. Enorme Brand awareness, onderscheidend, kwaliteit en diversiteit is waar Teva voor staat. 

Showroom 205 | rood | 1

Hengst Footwear

 
Hengst

Naast de Fabulous Fabs collectie wordt sinds deze zomer de Hengst collectie vanuit een eigen showroom aangeboden. Met de merken EmbraceStallionSportskinNo SensePalmara (beach) en BioRock spreken zij retailers uit het laag en midden segment aan. Zo krijgt de consument een leuke schoen voor een leuke prijs. 

Showroom 209 | blauw | niveau 1

Floris van Bommel

 
Floris van Bommel

Op niveau drie gebleven, maar een paar deuren verderop - tegenover zijn herenshowroom - heeft Floris van Bommel een prachtige nieuwe showroom voor zijn vrouwencollectie geopend. Wat een fijne sfeer en warm welkom!  

Showroom 616 | groen | niveau 3