Lichtvoetig loopplezier met de innovatieve concepten van ara

afbeelding
10 september 2018

Modieuze stijlen, zachte hoogwaardige materialen in zomerse kleuren en smaakvolle details kenmerken de nieuwe damescollecties van ara voor het seizoen lente/zomer 2019. Binnen deze nieuwe collecties garanderen 4 innovatieve concepten ongekend draagcomfort en verminderde vermoeidheid tijdens het lopen. We zetten ze voor je op een rij:

flex2go
De nieuwe flex2go zoolinnovatie van ara combineert een hoog comfortniveau met flexibiliteit. Een perfect geplaatste lijn zorgt voor meer buigzaamheid bij de voorvoet, terwijl de stabiliteit van de zool wordt behouden en de hak-teen beweging wordt verbeterd. De zool geeft flexibele ondersteuning, voorziet de sneaker- en sandaalmodellen van meer loopcomfort en vermindert vermoeidheid bij het lopen. De flex2go-zool is aangepast aan de bewegingseigenschappen van het middenvoet- en hielgebied.

ReBalance
De nieuwe ReBalance-zool met PU-technologie uit het sportsegment, geeft modieuze schoenen atletisch comfort. Het materiaal creert een bijzonder hoog niveau van elasticiteit, perfecte demping en actieve ondersteuning van de hiel tot de teen. Het PU-component zorgt voor een energiek erstel wardoor het zetten van de volgende stap gemakkelijker is. De eerste modellen met de ara ReBalance-zool staan nu in de showroom!

Fusion4
Ongekend draagcomfort! De gepatenteerde Dynergy-zool en de stretch-en dempingsfuncties bij de schacht, bal en zool van de voet geven de drager een niet eerder geëvenaard draagcomfort. Verkrijgbaar in sneakers en ballerina’s in alle vormen, maten en kleuren.

Highsoft
Het basisidee achter de ontwikkeling van Highsoft was om pumps, ballerina’s en sandalen hetzelfde comfort en loopgevoel te geven als sneakers. De highsoft-schoenen verblijden de ara-draagsters met hun combinatie van leer, een extreem buigbare loopzool, een zachte lederen dekzool en een zeer flexibele upper.

Wil je deze concepten zelf ervaren? Kom langs in de ara showroom S100.

afbeelding