Vierde Buy&Bloom editie in een vernieuwd centrum

afbeelding
13 september 2018

In een vernieuwd centrum voor accessoires, schoenen en tassen (C.A.S.T.) vond van 9 t/m 11 september de vierde editie van Buy&Bloom plaats. Op zondag, maandag en dinsdag waren er naast 160 vaste exposanten ruim 40 nieuwe merken van gastexposanten te vinden op de beursvloer. Naast het bekijken van nieuwe collecties werden retailers ook geïnspireerd op het gebied van andere belangrijke aspecten van ondernemen zoals het gebruik van software.

Naast schoenretailers in Nederland weten ook steeds meer moderetailers en retailers uit België C.A.S.T. te vinden. Uit de gastregistratie blijkt dat maandag de meest favoriete dag is voor retailers om inkopen te doen. Op die dag vond dus ook deze editie dé bekende Buy&Bloom&Borrel plaats.

Buy&Bloom&Borrel

Op deze borrel, tijdens één van de pieken van het seizoen, komen retailers, leveranciers en pers in een ongedwongen setting bij elkaar onder het genot van een goed glas wijn en een heerlijke hap. Niemand minder dan Karin Bloemen verzorgde deze avond de muzikale omlijsting. Met haar herkenbare stem en een flinke dosis humor zorgde zij voor een goede sfeer, zodat bezoekers en exposanten de beursvloer afkwamen en de dansvloer op gingen.

Vernieuwing C.A.S.T.

Afgelopen maanden werden showrooms verbouwd en het interieur werd gemoderniseerd.
Denk aan een nieuwe vloer, plafonds die zijn vervangen en ook de wanden van het centrum kregen een frisse kleur. Ook het Middenplein is onder handen genomen. Met nieuw meubilair, een andere indeling en een aangepast cateringassortiment heeft ook het Middenplein een andere uitstraling gekregen. Het resultaat van alle inspanningen was tijdens Buy&Bloom te zien.