Duca del Cosma feliciteert Ashun Wu

afbeelding
20 september 2018

Duca del Cosma feliciteert Ashun Wu, de eerste Chinese professional golfer met het behalen van de European Tour titel: winnaar KLM Open 2018.
 
Duca del Cosma wil met name de ruim 800 vrijwilligers van de NGF bedanken voor hun inzet om dit toernooi zo soepel mogelijk te laten verlopen. Complimenten ook voor hun modieuze presence op de baan met de kleding die werd gesponsord door Duca del Cosma. Het zonnetje en de uitstekende greens van The Dutch vormden het toneel van zinderend golfspel en de blauw-witte KLM Open golfschoen gaf extra kleur aan het event. 
 
Ook TIG Sports wordt bedankt voor de organisatie van het golf hoogtepunt van het jaar! En natuurlijk ook de ruim aanwezige media die prachtige shots van de spelers in beeld brachten; dankzij hen heeft iedereen kunnen genieten, zowel in de baan, maar ook op Ziggo Sport Golf en Golf.nl via Youtube en andere social media. De Nederlandse amateurs speelden zich goed in de kijker en zijn een belofte voor de toekomst van de Nederlandse golfsport. Jammer dat het alweer voorbij is… maar we gaan door!
 
Ondertussen wordt er bij Duca del Cosma alweer hard gewerkt aan de 100e editie van het Dutch Open: de 100e KLM Open op 12-15 september 2019 op golfbaan ‘The International’ in Badhoevedorp, bij Schiphol. Wij zijn er dan ook weer bij. In C.A.S.T. vindt u Duca del Cosma in showroom 067.