Rudy Cloudt nieuwe vertegenwoordiger s.Oliver Footwear

afbeelding
26 november 2018

Per 1 november 2018 zal Rudy Cloudt de verkoop activiteiten voor s.Oliver Footwear overnemen van Dennis de Boer, die een nieuwe uitdaging aangaat binnen de schoenen branche. 

Rudy Cloudt heeft eerder uitgebreide verkoop, en product management ervaring opgedaan bij Bugatti, Gabor en Camel Active. De huidige s.Oliver showroom bij C.A.S.T zal mede actief blijven voor de Nederlandse verkoop activiteiten.
 
De heer Cloudt is zeer enthousiast over zijn nieuwe functie: ``Met heel veel respect kan ik zeggen dat de cirkel voor mij nu rond is met het voortzetten van het s.Oliver Shoes Nederland agentuur. Rob Coolen maakte van s.Oliver een bekend merk en met zijn overlijden in 2011 ging een icoon voor de Nederlandse schoenenwereld, en voor mij een vriend verloren. Nu bijna 8 jaar later voelt het goed om het stokje over te nemen en samen met het vernieuwde design- en marketingteam aan de slag te gaan. Samen met de ondernemers creëren, samen geld verdienen en samen het merk laten floreren is mijn motto!´´

Jens Westerheide, Sales Manager Noord West Europa, voegt daaraan toe dat hij zeer blij is met de aanstelling van Rudy Cloudt. ´´Met Rudy’s schat aan ervaring gaan we ervan uit dat wij de ogen van de Nederlandse schoenen retailers gaan openen voor de commerciële mogelijkheden die s.Oliver biedt. Met onze vernieuwende dames en heren collecties plus bijbehorende marketing support gaan wij zeker stappen zetten in de markt.``
 
S.Oliver Footwear wordt in licentie geproduceerd door shoe.com GmbH & Co. KG en is onderdeel van de Wortmann Group (www.wortmann-group.com). Contact gegevens Rudy Cloudt: rudy.cloudt@soliver-shoes.com / 06-38019996