Verhulst Shoes in actie voor het Diabetes Fonds

afbeelding
27 november 2018

Verhulst Shoes ziet maatschappelijke betrokkenheid als een must en heeft daarom dit najaar een actie opgezet voor het Diabetes Fonds. Bij aankoop van de speciale editie Tara-sneaker doneert Verhulst 5% van de opbrengst aan dit goede doel. De sneakers zijn sinds eind oktober te koop bij diverse Verhulst verkooppunten. De actie kreeg extra aandacht op woensdag 14 november 2018: Wereld Diabetes Dag.

Diabetes, oftewel suikerziekte, is een ziekte waarbij de bloedsuiker uit evenwicht is. Wist jij dat al 1 op de 14 Nederlanders deze ziekte heeft? Diabetes steelt je gezondheid en toekomst, want deze ziekte leidt vaak tot andere problemen zoals blindheid, hart- en nierschade en voetproblemen. Een actie om geld in te zamelen voor het Diabetes Fonds is voor Verhulst dus een logische keuze, want bij Verhulst Shoes staat gezondheid en comfort hoog in het vaandel.

Speciale editie Tara-sneaker
De Tara-sneaker is één van de best verkochte Verhulst sneakers van het jaar. Daarom is voor deze speciale actie gekozen voor dit model, maar in een nieuw jasje. Gemaakt van soepel Italiaans leer met een spectaculaire afwerking die afwisselend glimmend en mat is. Hierdoor is iedere schoen uniek! Daarnaast voelen de schoenen heerlijk zacht aan. Natuurlijk hebben ook deze schoenen een uitneembaar voetbed, net als alle schoenen van Verhulst. De collectie is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, blauw en goud.

Wereld Diabetes Dag
Sinds eind oktober is de speciale collectie te koop bij diverse Verhulst verkooppunten. Tijdens Wereld Diabetes Dag op woensdag 14 november kreeg de actie extra aandacht. Verhulst zorgde voor de bouwstenen voor zowel online zichtbaarheid als promotiemateriaal in de deelnemende winkels.

Meer informatie over Verhulst Shoes vind je op www.verhulstshoes.nl 
Meer informatie over het Diabetes Fonds vind je op www.diabetesfonds.nl 

afbeelding