Lowa vanaf 2019 de nieuwe en trotse hoofdsponsor van de Vierdaagse Nijmegen

afbeelding
29 november 2018

De Vierdaagse in Nijmegen is het grootste wandelsportevenement ter wereld en wordt in 2019 al voor de 103e keer gehouden. In 2018 liepen maar liefst 41.006 wandelaars de Vierdaagse uit. Mensen van over de hele wereld en van jong tot oud lopen mee. In 2019 wordt Lowa trotse hoofdsponsor van dit evenement van wereldformaat.

“Nederlands bekendste wandelevenement zal de komende jaren onlosmakelijk verbonden zijn met de pasvorm, kwaliteit en comfort van Lowa. Zowel de Vierdaagse als Lowa, zijn echte A-merken die de wandelsport een warm hart toedragen” aldus Bram Brinkman, al 30 jaar de stille kracht achter de Vierdaagse Nijmegen.

De volgende editie van de Vierdaagse Nijmegen vindt plaats van 16 tot en met 19 juli 2019. Wil jij graag aanwezig zijn bij het meest populaire wandelevenement van Nederland? Of streef je naar “Simply More...”? Houd dan de Vierdaagse-website (www.4daagse.nl) in de gaten, want in januari 2019 worden de reglementen en inschrijfdatum voor de 103e Vierdaagse bekend gemaakt.