Melik Shoes gaat samenwerking aan met fulfillmentcenter

afbeelding
03 december 2018

Het aantal bestellingen en de daaruit voortvloeiende handling groeit zodanig dat Melik Shoes vanaf december een strategische samenwerking aangaat met een nabije gelegen fulfillmentcenter. Vanuit het logistieke centrum in Tilburg gaan alle orders de eerstvolgende werkdag op transport richting de retailers. Hiermee maakt Melik Shoes een grote vervolgstap in hun proces naar optimalisatie. Melik Shoes houdt ieder seizoen een ruime voorraad aan van de meest commerciële schoenen uit de laatste collectie. Retailers hebben via de B2B shop inzage in de actuele voorraad en feitelijk de gehele collectie achter de hand. Dit biedt winkeliers de mogelijkheid direct na te bestellen, het assortiment sneller te laten wisselen en in te springen op actualiteiten. Zoals zwarte of blauwe lakschoenen bestellen nu met de feestdagen in het zicht!