Loints of Holland versterkt op Nederlandse markt door samenwerking agentuur Beerens & Shoes

afbeelding
27 januari 2019

Beerens & Shoes bouwt samen met Loints of Holland een uitgebalanceerd en selectief distributienetwerk uit en onderhoudt het in de Nederlandse markt. “Wij zijn erg blij om Jurgen Beerens (eigenaar Beerens & Shoes) toe te voegen aan ons commerciële team. Met zijn brede ervaring in de schoenenindustrie draagt hij bij aan verdere commerciële ontwikkeling, aldus Ronald Klijsen (Business Development Manager Loints of Holland).

 

Sinds de oprichting – 100 jaar geleden – is Nederland de thuismarkt voor Loints of Holland en dat maakt het speciaal. Vanaf de jaren ’90 is Loints of Holland internationaal actief en inmiddels wereldwijd vertegenwoordigd. De Nederlandse markt blijft  voor Loints of Holland een belangrijke markt. Verdere groei wordt door deze samenwerking gerealiseerd. “Naast onze stabiele en trouwe klantengroep zien we vanuit de markt toenemende vraag. Mogelijk is dit een tegengeluid nu meer (schoenen-)merken verschuiven naar het midden segment, sommigen zelfs tot ‘fast-fashion’. Deze klanten willen loopcomfort, kwaliteit, duurzaamheid en een authentiek design. Dat zien we in verschillende landen en dat geldt zeker in Nederland. Dit tegengeluid uit zich in de vraag naar iets unieks. Door onze aanhoudende focus op loopcomfort, onze impact op het milieu en uniek karaktervol design zijn wij in staat dit groeiend marktaandeel te bedienen. Zo brengen wij geluk in alledaagse wandelingen.” zegt Ronald Klijsen.

Beerens & Shoes

Beerens & Shoes is opgericht in 2004 door Jurgen Beerens. Het agentuur vertegenwoordigt puur, authentiek en modieus schoeisel in het midden tot hoog prijsniveau. Beerens & Shoes bedient een uitgebreid klantennetwerk dat varieert van gespecialiseerde schoenen- en kledingwinkels tot aan outdoor- en conceptstores. Jurgen Beerens: “De samenwerking met Loints of Holland is een bewuste keuze. Ik signaleer een bepaalde mate van 'mode-moeheid' bij de consument. Hij /zij koopt steeds vaker tijdloos en duurzaam; ingrediënten die in het DNA van Loints zijn ingebakken. Ik geloof daarom dat dit merk toekomstbestendig is en veel potentie heeft in een groeiende niche markt voor sustainable footwear”. De permanente showroom van Beerens & Shoes, showroom 039, biedt vanaf maandag 28 januari de mogelijkheid de Loints of Holland collectie te bekijken.