Segmentatiedag C.A.S.T.&Kids in startblokken

afbeelding
28 januari 2019

Enkele exposanten in C.A.S.T. met collecties voor kids verhuizen hun collecties volgende week naar de beursvloer op niveau 1 in C.A.S.T. Daar vindt op maandag 4 februari namelijk de segmentatiedag C.A.S.T.&Kids plaats. Samen met gastexposanten zijn er collecties van zo’n 45 merken te bekijken!


Tijdens de segmentatiedag C.A.S.T.&Kids verzamelen vaste- en gastexposanten zich op de beursvloer op niveau 1/groen. In een vernieuwde beursomgeving zijn de herfst/winter-collecties van ‘19/’20 te bekijken van zo’n 45 merken. Hier vindt u een overzicht van merken die op deze dag aanwezig zijn. 

Bistro

Niet alleen de beursvloer is vernieuwd! De afgelopen maanden is er hard gewerkt om op de route naar de beursvloer een heuse bistro te realiseren. Iedereen is welkom: winkeliers kunnen dankzij de afgeschermde ruimte hier perfect in alle rust hun orders verwerken. Exposanten kunnen tijdens de beurzen en open dagen een kop koffie drinken en borrelen met elkaar of met klanten.

image

Tickets
Wilt u de collecties van bovenstaande merken bekijken én kans maken op een overnachting inclusief ontbijt en diner bij Fletcher Hotels? Boek dan vooraf uw tickets voor de segmentatiedag C.A.S.T.&Kids op 4 februari. Toegang hiervoor is enkel mogelijk op vertoon van uw ticket. Tickets zijn gratis te bestellen via https://www.cast.nl/open-dagen-events/segmentatiedagen/tickets/

Segmentatiedagen C.A.S.T.&Fashion en C.A.S.T.&Comfort
Niet alleen kids staat in de spotlights dit seizoen. Op 24 januari vond al C.A.S.T.&Sport plaats. En na 4 februari staan er ook nog segmentatiedagen C.A.S.T.&Fashion (18 februari) en C.A.S.T.&Comfort (4 maart) op het programma. Voor deze dagen kunt u ook alvast uw tickets boeken!

Buy&Bloom
Naast de segmentatiedagen is er de drie-daagse beurs Buy&Bloom. Deze vindt plaats op 24, 25 en 26 februari. Hier worden alle segmenten uit de branche aan u gepresenteerd. Gebruik deze dagen om alle merken van de vaste en gastexposanten te bezoeken en daarop uw inkopen te baseren.