Niet te missen: de upgrades in C.A.S.T.

afbeelding
30 januari 2019

Het inkoopseizoen in C.A.S.T. is deze week van start gegaan. Vorige week donderdag was de C.A.S.T.&Sport segmentatie dag al te bezoeken. Vanaf dat moment konden bezoekers al veel veranderingen in het pand zien zoals een nieuwe entree, een bistro en een vernieuwde beurszaal! 

 

Het openingsprogramma van AW '19/'20 ging op maandag 28 januari van start. Bezoekers merkten na het parkeren van de auto, meteen dat er hard gewerkt is om C.A.S.T. een flinke upgrade te geven. De entree vanaf de parkeergarage is nu voorzien van een glazen pui wat de entree een stuk vriendelijker maakt! 

image

Vernieuwde entreehal en visual merchandising

Daarnaast wordt iedere bezoeker welkom geheten in de vernieuwde entreehal en het trappenhuis. WAnneer u vervolgens het centrum binnenstapt, wordt u verwelkomt door de prachtige Visual Merchandising, verzorgd door Stijl Retail Design. Deze visual merchandising maakt de vertaalslag van de vernieuwde huisstijl naar de verschillende evenementen.

image

image

image

Beursvloer 

Op 24 januari vond de eerste segmentatiedag plaats, C.A.S.T.&Sport. Vaste- en gastexposanten presenteerden hun collecties op de vernieuwde beursvloer op niveau 1/groen. Er zijn nieuwe units geplaatst en de presentatieboxen zijn stijlvol zwart geverfd. Hierdoor komen alle producten heel goed tot hun recht en krijg de gehele beursvloer een flinke upgrade!

image

image

Bistro

Niet alleen de entree en de beursvloer is vernieuwd, in korte tijd is er, in samenwerking met Homestock een Bistro gerealiseerd op looproute naar de beursvloer. Iedereen is welkom: exposanten kunnen hier tijdens de beurzen en open dagen een kop koffie drinken en borrelen met elkaar of met klanten. Winkeliers kunnen dankzij de afgeschermde ruimte hier perfect in alle rust hun orders verwerken.

image

image