Deze merken kunt u vinden op C.A.S.T.&Fashion

afbeelding
11 februari 2019

Op maandag 18 februari vindt de derde segmentatiedag in C.A.S.T. plaats. Dit keer is het de beurt aan C.A.S.T.&Fashion. Exposanten in C.A.S.T. die fashioncollecties hebben, zijn te vinden op de beursvloer op niveau 1. Daarnaast zijn er ook gastexposanten die hun fashioncollecties die dag presenteren. Met een aanbod van ruim veertig merken is het voor zowel schoenen als fashionwinkels de moeite om een bezoek te brengen aan C.A.S.T.&Fashion!

 

Tijdens de segmentatiedag C.A.S.T.&Fashion verzamelen vaste- en gastexposanten zich op de beursvloer op niveau 1/groen. In een vernieuwde beursomgeving zijn de herfst/winter-collecties van ‘19/’20 te bekijken van ruim 40 fashionmerken. Hieronder een overzicht van merken die op deze dag aanwezig zijn. Voor een actueel overzicht van de merken klikt u hier.

Win een paar Mascolori-schoenen!
Trek de stoute schoenen aan en loop binnen bij gastexposant Mascolori! Iedereen die komt kennismaken en zijn of haar visitekaartje achterlaat, maakt namelijk kans op een paar schoenen!

Bistro
Niet alleen de beursvloer is vernieuwd! De afgelopen maanden is er hard gewerkt om op de route naar de beursvloer een heuse bistro te realiseren. Iedereen is welkom: winkeliers kunnen dankzij de afgeschermde ruimte hier perfect in alle rust hun orders verwerken. Exposanten kunnen tijdens de beurzen en open dagen een kop koffie drinken en borrelen met elkaar of met klanten.

Tickets
Wilt u de collecties van bovenstaande merken bekijken én kans maken op een overnachting inclusief ontbijt en diner bij Fletcher Hotels? Boek dan vooraf uw tickets voor de segmentatiedag C.A.S.T.&Fashion op 18 februari. Toegang hiervoor is enkel mogelijk op vertoon van uw ticket. Tickets zijn gratis te bestellen via deze link. 

Segmentatiedag C.A.S.T.&Comfort
Niet alleen Fashion staat in de spotlights dit seizoen. Eerder vond al C.A.S.T.&Sport en C.A.S.T.&Kids plaats. Na 18 februari staat segmentatiedag C.A.S.T.&Comfort (4 maart) op het programma. Voor deze dag kunt u ook alvast uw tickets boeken!

Buy&Bloom
Naast de segmentatiedagen is er de drie-daagse beurs Buy&Bloom. Deze vindt plaats op 24, 25 en 26 februari. Hier worden alle segmenten uit de branche aan u gepresenteerd. Tickets voor deze beurs kunt u hier bestellen.