Verhuisd en vernieuwd: de veranderingen in C.A.S.T. van dit seizoen!

afbeelding
11 februari 2019

Een nieuw seizoen betekent naast nieuwe showrooms ook vernieuwde showrooms of  verhuizingen! Lees hieronder alles over de verhuizingen of vernieuwde showrooms!!

 

Toni Pons en Cucina Di Moda wisselen 1 seizoen van showroom

image

Laurens Vincent is sinds dit seizoen verantwoordelijk voor Pikolinos, het merk dat eerst onder de Hooijer Groep viel. Het is voor Laurens uiteraard fijner werken wanneer zijn huidige merk Regarde le Ciel (showroom 067) en zijn nieuwe merk Pikolinos (showroom 070) naast elkaar zitten. Daarbij komt dat er voor Toni Pons een wintercollectie wordt gepresenteerd waardoor er meer ruimte nodig is, daar was de showroom van Cucina di Moda perfect voor (showroom 082). Een ruil tussen showrooms leek dus  een logische stap. Toni Pons is vanaf nu te vinden in 082, Pikolinos blijft in 070 en Regarde le Ciel in 067.
Volgend seizoen verhuist Toni Pons weer terug naar 070. 

Vernieuwde showroom Roberto d'Angelo

image
De showroom van Roberto d'Angelo heeft een upgrade gehad. De prachtige vernieuwde visual is niet te missen bij binnenkomst, evenals het mooie tapijt. De moeite waard om even een kijkje te nemen! 

SPM verhuisd van showroom 479 | niveau 2 naar showroom 299 | niveau 1

image

SPM had een showroom op de tweede etage en is sinds dit seizoen te vinden in showroom 299 op niveau 1. Deze showroom is volgens accountmanager Liesbeth van Uden de perfecte locatie "We zijn er erg blij mee. Er gebeurt veel rondom deze showroom tijdens open dagen en beurzen. Ook de komst van de nieuwe bistro naast ons zal de nodige bezoekers trekken!"

"Natuurlijk zijn we erg trots op onze showroom. We willen dan ook graag iedereen uitnodigen om een bezoek te brengen aan onze nieuwe locatie in C.A.S.T.", aldus Liesbeth.

Verhulst vernieuwt showroom rigoureus

image

De showroom (237 blauw 1) van Verhulst sloot niet meer aan bij de visie en modische uitstraling, daarom
besloten ze om deze rigoureus te verbouwen. Alles is vernieuwd: van de wanden tot het meubilair en de aankleding. Met als grootste eyecatcher de wand met de collectie van het merk Double V, waar ook een beeldscherm in is verwerkt. De stand oogt nu ruimtelijk, fris en stoer, precies wat het bedrijf voor ogen had.

Op en in de speelse en moderne kubussen is genoeg ruimte om nieuwe modellen te presenteren. Het beeldscherm zorgt voor actie, kleur en extra ruimte voor visuele presentatie. Niet alleen van de nieuwe collectie, maar hier komen onder andere ook filmpjes voorbij over de merken Verhulst en Double V. De collectie van Verhulst wordt gepresenteerd in nieuwe kasten die zowel minimalistisch als industrieel zijn. Zo krijgen de schoenen de volledige aandacht maar oogt het geheel toch stoer.