Deze gastexposanten staan op Buy&Bloom

afbeelding
22 februari 2019

Van 24 tot en met 26 februari is schoen- en moderetailend Nederland welkom op de vijfde editie van Buy&Bloom in C.A.S.T. Tijdens deze dagen presenteren ruim 600 merken van vaste exposanten en ruim 35 merken van gastexposanten hun collecties van AW 19/20.


De vaste exposanten openen tijdens deze dagen hun showrooms en de gastexposanten zijn te vinden op de gastexpo op niveau 1 in C.A.S.T.

Via deze link vindt u een overzicht van alle deelnemende gastexposanten. Uiteraard bent u als schoen- en moderetailer van harte welkom! Brengt u naast de showrooms ook een bezoek aan de gastexpo? Bestel dan uw gratis tickets via deze link.

Borrel
Naast een bezoek aan de gastexpo mag u ook zeker de borrel niet missen! Op zondag en maandag is er vanaf 17.00u een borrel in de bistro voor iedereen uit de branche. Dus exposanten, retailers, vakpers en alle andere aanwezigen: kom langs om te proosten op een succesvol inkoopseizoen!

Uitreiking Gouden en Zilveren Schoen
Ook dit jaar reikt ANWR weer de Gouden en Zilveren schoen uit. Verzamel allemaal op maandag om 14.00 op het Middenplein en ontdek welk merk er dit jaar vandoor gaat met deze prachtige prijzen!