Martijn Smits nieuwe agent voor SixtySeven

afbeelding
22 februari 2019

Vanaf heden is Martijn Smits de nieuwe agent voor SixtySeven in de Benelux. Het
merk wordt overgenomen van Shoerevolution.

 

SixtySeven is een jong modisch merk uit Spanje. De collectie voor komend najaar is ingedeeld in vier thema’s: City Western, Logomania, Excotics en Outdoor Mania.Dit betekent; stoere western laarsjes, bikers met leuke details en uitgesproken sneakers!

SixtySeven werkt met een B2B shop waar per paar kan worden nabesteld en direct gekocht kan worden. Naast de schoencollectie heeft het label ook een hele leuke tassencollectie!

De collectie van SixtySeven wordt gepresenteerd tijdens de Micam en Gallery Shoes in Düsseldorf. Maar natuurlijk ook in C.A.S.T. showroom 372 van Martijn Smits Agenturen. Daar is SixtySeven te bekijken naast zijn huidige merken: K-Swiss, Palladium en Darkwood.

Martijn Smits
martijn@martijnsmitsagenturen.nl
0651935261
C.A.S.T. showroom 372