Waldlaüfer en DL Sport winnen Gouden en Zilveren schoen

afbeelding
26 februari 2019

Ieder jaar reikt ANWR-GARANT de Zilveren en Gouden Schoen uit. Tijdens deze uitreiking wordt er teruggekeken op de prestatie van aangesloten leveranciers over het afgelopen jaar. De uitreiking vond plaats op maandag 25 februari op het middenplein in C.A.S.T.,  onder veel belangstelling van leveranciers, leden en andere aanwezigen. 

Special guest Marc Morelli opende op magische wijze de uitreiking met een spectaculaire goochelshow, waarna hij samen met Dette van Heeswijk en Dennis Beute de winnaars bekend maakte.

Jolanda en Anton van Antonio Due Shoe mochten de Zilveren Schoen in ontvangst nemen voor DL Sport. Dette van Heeswijk vertelt over de prijswinnaar: “Het Italiaanse merk heeft het afgelopen jaar een enorme groei doorgemaakt onder onze leden. De modellen hebben een sportieve designer uitstraling, een fijne pasvorm en een uitneembare binnenzool. Met deze kenmerken komt het merk tegemoet aan de grote vraag uit de markt”.

Waldlaüfer van Vekemans Agenturen werd door Dennis Beute aangekondigd als winnaar van de Gouden schoen. Waldlaüfer kenmerkt zich door:

  • modieuze schoenen, gemaakt van zachte en soepele leersoorten
  • ruimte voor (orthopedische) inlegzolen
  • de breedtemaat (G tot en met M) die bij jouw voeten past
  • bewegingsruimte voor de tenen
  • een smalle hielsluiting, zodat de schoenen aangenaam zitten
  • lichtgewicht schoenen, die je moeiteloos de hele dag kunt dragen

Daarnaast scoorde Waldläufer hoog op de volgende criteria: goede afverkoop voor de opruiming, goede marketing-ondersteuning (zowel online als offline), voorraden op de juiste modellen, correcte en tijdige levering en de beste after-sales die je je als winkelier maar kan wensen. Redenen genoeg voor de leden van ANWR-GARANT die Waldläufer hebben aangewezen als de terechte winnaar van de Gouden Schoen 2018.

Erik Vekemans: “Ik ben enorm trots op deze geweldige prijs en bedank iedereen die op ons gestemd heeft. Voor dit jaar heb ik een leuke actie in petto met het winnende model. Ik nodig iedereen uit om de Gouden schoen bij ons te komen bekijken en je te laten infomeren over onze actie”.