Grisport haakt in op het jaar van Rembrandt

afbeelding
11 maart 2019

Het is je vast niet ontgaan in de media: 350 jaar na zijn overlijden is 2019 uitgeroepen tot het jaar van Rembrandt. En dat laat Grisport niet onopgemerkt voorbij gaan. Grisport ontwikkelde een campagne rondom het jaarthema.

 

Maak kennis met de Active-collectie van Grisport die speciaal is ontworpen voor langdurig lopen en staan. Ideaal dus om de unieke werken van Rembrandt in het Rijksmuseum te ontdekken en vervolgens een wandeling door Amsterdam te maken! Deelname aan de campagne werkt als volgt.

  • Bestel vóór 15 maart 2019 minimaal 30 paar schoenen (per winkelvestiging) uit de Grisport Active collectie.     
    TIP: In de B2B webshop van Antarshoe.nl vind je alle Active modellen en plaats je 24/7 een order.
  • Vermeld in het opmerkingenveld: 'deelname Rembrandt campagne'.
  • Breng je marketing- en winkelmedewerkers op de hoogte.

Na ontvangst van de order ontvang je de schoenen op de uitgekozen leverdatum, samen met onderstaande Rembrandt-onderdelen:

  • Twee vrijkaarten voor het Rijksmuseum
  • Inclusief tweemaal een NS dagretour
  • POS ter ondersteuning van de campagne in de winkel
  • Digitale materialen voor bijvoorbeeld social media

De actieperiode loopt van 15 maart tot en met 31 mei 2019. Consumentne die in jouw winkel een Active-schoen kopen gedurende deze actieperiode maken kans opde prijs en ontvangt het aankoopbedrag retour. Bij levering ontvang je een handleiding en de benodigde materialen om de actie uit te voeren. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op met Antar Shoe via onderstaande gegevens.