NeroGiardini heeft nieuwe agent en verhuist naar showroom 255

afbeelding
11 maart 2019

Sinds dit seizoen (AW '19/'20) is het merk NeroGiardini te vinden op de eerste verdieping in showroom 255. Het merk heeft sindsdien ook een nieuwe agent. Dick Groen en zijn dochter Dionne zijn samen in de showroom te vinden en weten alles over de nieuwe collectie te vertellen.

 

"Onze wens was om de showroom strak en overzichtelijk maar tegelijkertijd warm in te richten", vertelt Dionne. "Iedereen moet zich vrij voelen om binnen te lopen en rond te neuzen. Het doel was om de showroom gezellig te laten aanvoelen. Iedereen is welkom voor een kopje koffie en om te oriënteren wat NeroGiardini dit seizoen brengt."

"We kiezen voor NeroGiardini omdat het merk 100% in Italie wordt gemaakt en we erin geloven dat dit merk de retailer ondersteunt. Dat is voor nu én in de toekomst heel belangrijk. Het merk realiseert deze ondersteuning door bijvoorbeeld een aantal van 60 paar te hanteren met een minimum van 6 paar per item. Als je dit combineert met een B2B-webshop die komend najaar wordt gelanceerd én een aantrekkelijke marge, dan is dat een mooie basis voor een goede samenwerking met de detaillist", aldus Dionne Groen.

Uitgebreide collectie voor dames en heren
De collectie van NeroGiardini is heel uitgebreid, zo is er voor dames een chique glamour lijn, maar vind je er ook stoere bikers en military boots, laarsjes op een klein, middel en hoge hak en comfortabele sneakers. Voor de heren is de collectie uitgebreid naar sneakers, instappers, geklede schoenen en stoere boots, allemaal leder gevoerd. Dionne vertelt over deze collecties: "Wij geloven dat een brede collectie neerzetten in de winkels  ervoor zorgt dat je goed kunt bijsturen. Met de komst van de B2B webshop wordt het nu extra makkelijk en heel laagdrempelig om het zo aan te pakken." 

Vanaf dit seizoen is er tevens een nieuwe lijn gelanceerd onder de naam NG. Het bevat fashionable collectie, gericht op de modebwuste man en vrouw.

Je vindt NeroGiardini in showroom 255 op niveau 1 in C.A.S.T. Klik hier voor de contactgegevens.