Shoes & News verrijkt portfolio met de merken Nathan-Baume en Guiletta Jones

afbeelding
11 maart 2019

Shoes and News is sinds dit seizoen te vinden in showroom 473. Van de merken Rapisardi en theFLEXX is inmiddels bekend dat ze onder de vlag van Shoes and News te vinden zijn. Sinds dit seizoen presenteren ze nu ook de collecties van Nathan-Baume en Guiletta Jones.

 

image

Nathan-Baume
Het Belgische lederwarenhuis Nathan-Baume ontleent zijn succes aan een rijke geschiedenis van vakmanschap en traditie. De N ontpopte zich van een gewone letter tot een iconische signatuur: Stijl én kwaliteit. Prachtige leersoorten, lakleder en vilt- of pied-de-poule effecten, fijne leesten, fraaie hakken, subtiele plateau zolen, mooie belijningen, vaak uitneembare voetbedden en anders zachte inlegzolen.

In België kan men niet om Nathan-Baume heen en staat het merk voor een stijlvolle vrouwelijke collectie, waarbij geen enkele concessie wordt gedaan aan draagcomfort. De uitgebreide schoenencollectie wordt in Nederland vertegenwoordigd door Shoes and News. Artikelen zijn in het seizoen (per paar) naleverbaar.

image

Guiletta Jones
In de collectie van Giulietta Jones zie je eigenwijze, vrouwelijke belijningen in pumps, booties en (lange) laarzen. De kleuren en materialen zijn prachtig en actueel. Warm suède, mooie tonen cognac, pittige luipaard suède of een mooie-net-niet-effen-zwart-print. De schoenen zitten als pantoffeltjes, ongeacht of de hakken nu plat, midden of hoger zijn.

Bekijk de collecties van deze twee nieuwe merken én van Rapisardi en theFLEXX in showroom 473 van Shoes and News!