Duca del Cosma zal binnenkort te zien zijn in één van de Hooijer Showrooms in CAST

afbeelding
14 juni 2019

Duca del Cosma zal binnenkort te zien zijn in één van de Hooijer Showrooms in CAST
Vanaf 2019 is de distributie van Duca del Cosma voor Nederland en België in handen van de Hooijer Groep bekend van o.a. Birkenstock, Panama Jack en Toni Pons. 

De collectie zal binnenkort te zien zijn in de voormalige showroom van Panama Jack:
Showroom 091 @ CAST 

Duca del Cosma
In 2004 is het Italiaanse schoenenmerk Duca del Cosma gestart door Baldovino Mattiazzo thans werkzaam voor de nieuwe Nederlandse eigenaren Frank & Caroline van Wezel als creative director en chief designer. De schoenen worden met de hand gemaakt in Europese schoenenfabrieken en er wordt gewerkt met het beste leer.

Sinds 2016 is Duca del Cosma gevestigd in Nederland. De Golf & Lifestyle-schoenen zijn in 30 landen verkrijgbaar en Duca del Cosma heeft eigen kantoren in Nederland, Groot Brittanië en Zuid Afrika. 

Nieuwe collectie KLM Open golfschoenen 
Het was een feestelijke bijeenkomst op golfbaan The International in Badhoevedorp waar de nieuwe collectie KLM Open golfschoenen werd gepresenteerd aan KLM Open toernooidirecteur Daan Slooter en Harm Kreulen, directeur KLM. Ook was de eigenaar van de prestigieuze golfbaan The International, Marcel Welling aanwezig en sportliefhebber Jack van Gelder. 

Duca del Cosma heeft 2 specifieke dames modellen: de Kubana met oranje zool en de klassiekere Westcliff. Voor de heren zijn er 2 modellen: de Kuba en Camelot in twee kleur uitvoeringen te weten in wit en navy blauw. Er is duidelijk rekening gehouden met de kleuren ten aanzien van de jubilerende KLM en co-sponsor ING.

Duca del Cosma lanceerde tevens de Spring Summer 2020 collectie op The International en heeft presentaties gehouden voor de internationale relaties zoals distributeurs en agenten die gezamenlijk zo’n 30 landen vertegenwoordigen waar de Duca del Cosma schoenen te verkrijgen zijn.

image

image

Harm Kreulen (directeur KLM), Frank van Wezel (Duca del Cosma), Jacco Swier (Hooijer Groep) en KLM Open Toernooidirecteur Daan Slooter.