Mephisto X Patta

afbeelding
28 juni 2019

Patta boosts MEPHISTO again!​ Mephisto heeft een nieuwe collectie uitgebracht in samenwerking met Patta. Het is inmiddels alweer de derde samenwerking tussen deze twee.  

Na twee Patta-tuned edities van het klassieke model Rainbow is het nu de beurt aan de retro sneaker Match, waarmee MEPHISTO in de vorige eeuw z’n tijd ver vooruit was en een voorbeeld voor vele andere merken.

Vrijdag 28 juni werd deze nieuwe editie gelanceerd en op dezelfde dag was die al compleet uitverkocht! 

Gelukkig heeft de echte liefhebber een interessant, nog zelfzamer alternatief: de originele Match in grey suede, mamouth black of vintage dark brown, waarvan in totaal slechts 38 paar voor de Nederlandse markt zijn geproduceerd, exclusief verkrijgbaar bij Zwartjes van 1883 in Amsterdam en MEPHISTO Shop Arnhem.

Door collabs als deze met Patta, maar ook de samenwerking met het getalenteerde ontwerpersduo SchepersBosman schudt MEPHISTO het stof van zich af dat zich met de jaren heeft opgehoopt. Ook hét wereldwijd leidende trendplatform voor fashion en streetwear “Hypebeast” heeft de nieuwe samenwerkingen met zowel Patta als SchepersBosman opgepakt.

Bezoek Mephisto @ CAST showroom 378