Zandbergen nieuwe licentiehouder Brunotti Footwear

afbeelding
03 juli 2019

Brunotti heeft in Zandbergen Footwear een nieuwe licentiehouder gevonden. Zandbergen Footwear zal met ingang van zomer 2020 de ontwikkeling, productie en distributie van Brunotti Footwear voor de Benelux en Duitsland van Brunotti overnemen.

Beide partijen werkte afgelopen maanden al samen op het gebied van ontwikkeling en productie wat dusdanig goed bevallen is dat dit nu resulteert in de uitgifte van een nieuwe Footwear licentie. Zandbergen Footwear, voor vele geen onbekende, is een fantastisch bedrijf met een rijke historie en veel ervaring en expertise in de schoenenbranche en heeft alles in huis om Brunotti Footwear verder uit te bouwen.

De door Brunotti ingeslagen weg, ontwikkelen van en kwalitatieve hoogwaardige commerciële sport- casual collectie voor A-distributie zal worden voortgezet. Zandbergen is klaar voor het nieuwe verkoopseizoen want op de achtergrond is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan de nieuwe zomer 2020 collectie. Brunotti Footwear / LDS bv zal de geplaatste winter orderportefeuille uitleveren en de gebruikelijk service hierop verlenen.  

Uw aanspreek personen hiervoor zijn:
- Albert Zandbergen  (06-30444510/ a.zandbergen@zandbergen-footwear.nl)
- Jeroen Drenth (06-11362303/ j.drenth@zandbergen-footwear.nl)

De Brunotti Footwear showroom in CAST is inmiddels verhuisd naar die van Zandbergen (Blauw, Niveau 1 showroom 364).

Bezoek Brunotti Footwear @ CAST showroom 364)